2777
2789
عنوان

راهی دارین واسه قوام قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 16 پست
بله  تقریبا نصف وزن سبزی روغن میریزم اابته اشتباه میکنما بعضی یک سوم وزن سبزی روغن میزنن

من قبلن سبزی میخریدم و خودم اماده می کردم الان اپارتمان جایی واسه شستن نیست ...ممنونم عزیزم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

این دستورو مامان من درست میکنه 

پیاز داغ نگینی میکنه(خلالی خوب نمیشه )

بعد گوشت قرمه ای و گوشت با استخون گوسفندی و اب قلم و بعد تفت و ادویه و ... و لیمو عمانی پوشت گرفته شده(این خوشمزه تره)

اخر سر سبزی سرخ شده (سبزی اماده نگیرید اگر خودتون درست کردید شنبلیله زیاد نزنید که تلخ میشه و تره زیاد نزنید که شل میشه احتمالا اون سبزی تره زیاد داره و بعد لوبیا خیس خورده میریزه و ۴ ساعت میپزه و اخر سر تو یه ظرف یک قاشق رب انار و اب لیمو ترش ترکیب میکنه میریزه توش(رب گوجه نمیزنه)

روغن میاندازه و لعاب داره 

دقت کنید لعاب خورشت به سبزی های داخلشه تره زیاد بزنید شل شده و لعاب نخواهد داشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.