2777
2789
عنوان

چی یاد بگیریم که بشه ازش پول در آورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 36 پست
ن ادمینی سایت خیلی خوبه،من الان پیشنهاد ادمینی دارم،ولی بلد نیستم ادمینی سایت رو برای همین میخام برم ...

عه جدی چیا یادم بگیرم پس برای گرافیک 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
منظورم اینه تو هرکاری که وارد شدی اگه میخوای موفق بشی باید سلیقه بازار رو‌ببینی چی هست مثلا الان سبک ...

اها منظورتون خاص بودنه برای تمایز پیدا کردن 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه جدی چیا یادم بگیرم پس برای گرافیک 

کار با فتوشاپ ساخت موشن اینجور چیزایی طراحی خلاقیت خوب باشه،مثلا یکی میگه براش لوگو بزنی باید ذهنت خلاق باشه

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
کار با فتوشاپ ساخت موشن اینجور چیزایی طراحی خلاقیت خوب باشه،مثلا یکی میگه براش لوگو بزنی باید ذهنت خ ...

گرافیک خیلی گستردس نمیدونم کجا برم یاد بگیرم چی یاد بگیرم شما شوهرت یادت میده؟ 

گرافیک خیلی گستردس نمیدونم کجا برم یاد بگیرم چی یاد بگیرم شما شوهرت یادت میده؟ 

ن یاد نمیده،باید خودت تلاش کنی. یادبگیری حتی دانشگاه بری روش استفاده نرم افزار میگن ولی ساخت موشن لوگو ک یاد نمیدن باید خودت خلاق باشی،،مثلا ب شوهرم میگن ی لوگو برای شرکت مهاجرت بزن اون خودش اون چیزی ک تو ذهنشه میزنه،طرف نمونه کار بهش نمیده 

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
درآمد داشته باشه 40 50 تومن اخه😐😂

سایت فارسی رو گفتم چهل پنجاه میده

اون که دلار میده رو گفتم اگه خواستین امتحان کنید 

داشتم درمورد اون حرف میزدم!

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫