2777
2789
عنوان

چی یاد بگیریم که بشه ازش پول در آورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 36 پست
برنامه نویسی ! کراتین ! تعمیر لوازم‌موبایل ، 

تعمیر برای خانم؟ 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
ی کاربری اینجا هست الان اسمش رو نمیدونم ماهانه صد میلیون درامد ثابت داشت از طریق نقاشی کامپیوتری اسم ...

اره اونو دیدم گرافیک خیلی سرمایه میخواد

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه پست اینستا دیدم همه کامنت گذاشته بودن اصلا فروش نمیره

بخوای ب بد ماجرا و افراد ناموفق نگاه کنی هیچ کاری نباید شروع کنی...کار باید تمیز و باکیفیت و به روز باشه...ارایشگر هست درامد معمولی ارایشگرم هست درامد زیاد تو هر کاری همینه عزیزم ❤️ امیدداشته باش بازاریابی کن 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
والا یه پست اینستا دیدم همه کامنت گذاشته بودن اصلا فروش نمیره

نمی دونم والا

آخه ما یکی از آشناهامون وضع مالی خوبی نداشتن حالا خانومه رفته تو این کارا بیا زندگیشو ببین ماشالا

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

بخوای ب بد ماجرا و افراد ناموفق نگاه کنی هیچ کاری نباید شروع کنی...کار باید تمیز و باکیفیت و به روز ...

بازاریابی زبون میخواد ندارم😂

برنامه نویسی میگن باید بتونی خوب کد بنویسی ازکجا بدونیم میتونیم موفث شیم تو این حرفه یا نه؟ پیش زمی ...

اره دائمان هم باید بروز بشی

بازاریابی زبون میخواد ندارم😂

نه اصلا باید ببینی کشش بازار کدوم سمته مثلا الان کیک تولد چی بیشتر پسنده چه سبکی یا هرچیزی منظورم ویزیتوری نیست

درآمد دلاری داشته باشه بگو خب 

یه سایتی هست به اسم نکست باکس وقتی ثیت نام کنی بعد بالا کوچیک نوشته کسب درامد روش بزنی چندتا گزینه میاد یکیش نوشته فعالیت درخواستی 

رو این که بزنی چندتا سایت خارجی میاره نوشته به دلار پول میده

من نتونستم چون خارجیه و ترسیدمم اعتمادکنم 

ولی خود سایت نکست باکس با دیدن اگهی هاش پول میده که درماه خیلی کمه چهل پنجاه تومن میشه 

اگه از اون سایتای خارجی به دلاری درامد داشت خیلی خوبه

اگه امتحان کردی به منم یاد بده مرسی

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

من ناخن وسایل خریدم ولی دوستندارم برم فهمیدم خیلی سخته س ساعت بشینی ی ناخن بکاری بخاطر ۲۰۰تومن

دوستدارم گرافیک یاد بگیرم کار با کامپیوتر ادمینی ادمین سایت اینا خوبن،طراحی فتوشاپ

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
نه اصلا باید ببینی کشش بازار کدوم سمته مثلا الان کیک تولد چی بیشتر پسنده چه سبکی یا هرچیزی منظورم وی ...

متوجه نمیشم پس یعنی چیکار کنم

یه سایتی هست به اسم نکست باکس وقتی ثیت نام کنی بعد بالا کوچیک نوشته کسب درامد روش بزنی چندتا گزینه م ...

درآمد داشته باشه 40 50 تومن اخه😐😂

من ناخن وسایل خریدم ولی دوستندارم برم فهمیدم خیلی سخته س ساعت بشینی ی ناخن بکاری بخاطر ۲۰۰تومن دوست ...

ادمینی جالب نیست به نظرم بقیشو تو فکرشم ولی سیستم میخواد کلاساش گرونه 🙁

ادمینی جالب نیست به نظرم بقیشو تو فکرشم ولی سیستم میخواد کلاساش گرونه 🙁

ن ادمینی سایت خیلی خوبه،من الان پیشنهاد ادمینی دارم،ولی بلد نیستم ادمینی سایت رو برای همین میخام برم کلاس کامپیوتر بعدش فتوشاپ یاد بگیرم

شوهرم گرافیک بلده خیلی خوبه درامدش

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
متوجه نمیشم پس یعنی چیکار کنم

منظورم اینه تو هرکاری که وارد شدی اگه میخوای موفق بشی باید سلیقه بازار رو‌ببینی چی هست مثلا الان سبک سیاه قلم چهره من اخرین بار ک رفتم بازار دیدم با نگین هم کار میکنن قبلا اینجوری نبود خب نقاشها اومدن بروز شدن مطابق با سلیقه مشتری...اینو درجواب  کامنتی که گفتین طرف کیک درست میکنه درامد نداره گفتم