2777
2789
عنوان

میشه بیاین اونایی که تنبلی تخمدان داشتن😥

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 36 پست
وقتی پریودت منظمه چجوری تشخیص تنبلی تخمدان دادی؟ علایم دیگه هم داری؟

والا عزیزم گفتم که من اکثر مواقع منظمه فقط وقتایی که خیلی استرس بهم وارد بشه نامنظم میشه یا گاها یک ماه پری نمیشم.مثلا ماه قبل شوهرم شوخی کرد وسربه سرم گذاشت از ترس مُشتش که به طرف شکمم آورد (هرچند خیلی آروم بهم زد)،۱۵ روز بعدش پریود شدم.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

والا عزیزم گفتم که من اکثر مواقع منظمه فقط وقتایی که خیلی استرس بهم وارد بشه نامنظم میشه یا گاها یک ...

خب استرس و ناراحتی هم تاثیر داره اگر همیشه منظمی و فقط یکماه بهم میریزه حساس نشو

من ۳. ۴ ماه طول میکشید که پرود شم و علائم دیگه هم داشتم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب استرس و ناراحتی هم تاثیر داره اگر همیشه منظمی و فقط یکماه بهم میریزه حساس نشو من ۳. ۴ ماه طول می ...

برا این حساسم دوماه تو اقدام بودم هیچ خبری نشد میترسم .

عزیزم چند روز قبل از پریودیت زعفران خالص دم کن مث چای بخور...گل بابونه و رازیانه ام عالیه ن...من خودم همیشه ازاینا استفاده میکنم.حتی درد قاعدگی رو کم میکنه...

تازگیا رعایت میکنم کارهای سنگین انجام نمیدم تو پری...

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

من تو این دوسال پیش چندتا دکار رفتم و انواع این قرصهای تنظیم پریود رو هم مصرف کردم تا وقتی که مصرفشو ...

ممنون عزیزم باشه نگا میکنم والا خودم اضافه وزن ندارم ورزش میکنم رعایت میکنم قندوشکر مصرف نمیکنم ولی خوب نشدم هیچ افتضاح شدم من بچه نمیخام من موهام میریزه چرب میشه صورتم افتضاح جوش میزنه شکمم باد میکنه اخلاقم بد میشه ایناش عذابم میده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ممنون عزیزم باشه نگا میکنم والا خودم اضافه وزن ندارم ورزش میکنم رعایت میکنم قندوشکر مصرف نمیکنم ولی ...

منم همین علائمو داشتم به شدت پرخاشگر و عصبی شده بودم و البته الانم اگر پریودم عقب بیوفته همینحوری میشم اینا بخاطر هورمونها هست

برا این حساسم دوماه تو اقدام بودم هیچ خبری نشد میترسم . عزیزم چند روز قبل از پریودیت زعفران خالص دم ...

حالا منکه مجردم ولی شنیدم تا یکسال هم ممکنه طول بکشه  بعد اگه نشد برید دکتر 

من خدا رو شکر پریودام سنگین نیست که بخواد زیاد اذیتم کنه من راضیم حتی درد بکشم ولی هر ماه سر ماه پریود بشم 

اون پرید نشدنه بیشتر اذیتم میکنه هم جسمی هم از نظر روحی 

حالا منکه مجردم ولی شنیدم تا یکسال هم ممکنه طول بکشه  بعد اگه نشد برید دکتر  من خدا رو شک ...

اونا رو برا یه دوره هم که شده استفاده کن.ببین برات خوبه.