2777
2789
عنوان

میشه بیاین اونایی که تنبلی تخمدان داشتن😥

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 36 پست
به نظرم روز ۱۴ قاعدگی برو ،تا متوجه بشه تخمک‌گذاری و فولیکول مناسب داری یا نه. بعدم هر دارویی که به ...

خیلی زیاد بودن دارو هام منم چون گاه گاهی یادم میرفت بخورم از حرص خودم همرو دور انداختم.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار ن انکار منظورت چیه؟ چ انتظاری داری از دوفاستون؟

دکتر برای تنبلی تخمدانم داده 10روز که لک میبینم 2روز پریود میشم دوباره 1هفته لک اصلا منظم نمیشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
یه سونو روز 13سیکلت بده تقریبا دستت میاد چه خبره

ینی الان سومین روزه پریودیمه باید ده روز دیگه بگذره بعد برم؟

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

متخصص خودش میگه منم تنبلی تخمدان دارم دکتر برام متفورمین تجویز کرده بود 

کاش منم فقط یه نوع قرص بود.خیلی شنیدم بااین قزص باردار شدن البته درفضای بدون استرس متشنج

4ماه دارم دوفاستون میخورم انگار نه انگار اخه چه کوفیته این تنبلی تخمدان

😓😓ان شالله زودتر به خیر و سلامت بچه داربشی.منم خیلی کم تحملم برا بچه دارشدن 

سونو واسه اینکه تخمداناتو ببیینه وضعشون و شدتشو بگه و اندازه فولیکول ازمایش هورمونیم واسه هورمونات ...

اها مرسی عزیزم از راهنماییت 

اره  بگو سونو فولیکول میخوام  اگر فولیکول بالغ داشتی یعنی اوکی

پس ۱۰ روز دیگه.

فکر کردم باید پریودیم تموم بشه بعد ۱۳ روز رو حساب کنم!

نگران نباش حل میشه من دخول کامل نداشتم قبل عروسی باردار شده بودم ولی سقط شد نمیدونستم باردارم سقط تخمدانمم ضعیفه 

من تو این دوسال پیش چندتا دکار رفتم و انواع این قرصهای تنظیم پریود رو هم مصرف کردم تا وقتی که مصرفشون میکنید خوبه بعدکه قطع میشه دوباره به روال قبل بر میگردی یعنی جنبه درمان نداره

بنظر من که تنها اصلاح سبک زندگی جواب میده 

من یه تاپیک درمورد تجربم درمورد تنبلی تخمدان دارم اونو مطالعه کن همه چیزو توضیح دادم چیکار کردم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
منم اوایل پریم نامنظم بود ولی الانا خیلی خوبه ...وقتیم استرس میگیرم بهم میریزه.

وقتی پریودت منظمه چجوری تشخیص تنبلی تخمدان دادی؟ علایم دیگه هم داری؟

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲