2777
2789
عنوان

بچها لطفا بیاید نظر بدید

61 بازدید | 5 پست

ما جمعه رفتیم باغ بابام ما با خواهرشوهرم بعد بابام تو باغش یکم پیازچه کاشته که صبحا میاد بهشون اب میده پسر من با دختر خواهرشوهرم یکمیشو له کرده بودن، بعد مامانم امروز زنگ زده که بابات از دستت ناراحته رفته باغ دیده پیازچه هارو له کردن بچه ها، گفت از این به بعد خودتون میایید بیاید ولی کسی رو نیارید منم ناراحت شدم گفتم دوتا پیازچه ارزش داره که زنگ بزنی منو ناراحت کنی این درحالیکه حیاط خونشون یه تیکه جارو پیاز کاشتن یه عالمه پیازه بنظرتون حق دارم ناراحت باشم

ما خودمون باغ داریم ولی کولر فعلا نزاشتیم نشد بریم باغ خودمون

اهان بعد من رفتم ازخونه مامانم اینا کتری برا رو اتیش بگیرم بابام با حالت منت کتری رو داد بهم اینجام خیلی ناراحت شدم تو دلم گفتم دیگه  هیچ چی نمیام ازتون بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه عزیزم هم شما حق داری هم‌پدرتون کسی که زحمت میکشه یک گیاه و میکاره بعدم بهش اب میده انتظار داره ...

میدونم حق داره خودمم حقو میدم به بابام ولی میگم عاخه ارزش داره زنگ بزنه منو تو غربت ناراحت کنن

میدونم حق داره خودمم حقو میدم به بابام ولی میگم عاخه ارزش داره زنگ بزنه منو تو غربت ناراحت کنن

باید یکجوری اطلاع میدادن که بچه ها نرن بیشتر اسیب ببینه زمین

ولی میتونستن همینو محترمانه بگن برخوردشون مناسب نبوده😊

😎🗡
باید یکجوری اطلاع میدادن که بچه ها نرن بیشتر اسیب ببینه زمین ولی میتونستن همینو محترمانه بگن برخورد ...

من کلا تصمیم داشتم دیگه نرم باغشون، احساس میکنم مامانم دوست داره فقط با بابام باشن دوست نداره زیاد بریم خونشون حالا ما کلا زیاد نمیریم چند هفته یبار شاید مثلا سالی یکی یا دو وعده هم بمونیم تصمیم گرفتم دیگه ماهی یا دو ماه یبار برم