خانوما من جدیدا کیک که میپزم تهش فشرده تر و سفت تر میشه تقریبا یک سوم زیرش، بجز اون بالای کیک وسط به بالا خیلی خوب و نرم و پفکی میشه نمیدونم علتش چیه اولش گفتم شاید بکینگ پودرم خراب شده ولی تست کردم دیدم نه اوکیه واقعا نمیدونم علتش چیه اگه میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید❤
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی سفیده هم باید هم دمای محیط باشه؟ اخه بعضی پیجا میگن سفیده سرد باشه بزنید بهتره
نه اونا چرت و پرته من قبلا این مشکلو داشتم اینجوری حل شد
کلا تخم مرغ رو با بقیه مواد بذار حدود نیم ساعت تو دمای محیط بمونه بعد که سفیده و زرده رو جدا کردی و سفیده رو فرم دادی اون موقع بذارش تا بقیه موادتو آماده کنی چون اونو تو مرحله آخر باید اضافه کنی بیرون باشه از حالتش درمیاد