2777
2789
عنوان

کیک پزای حرفه ای میشه بیاید

95 بازدید | 13 پست

خانوما من جدیدا کیک که میپزم تهش فشرده تر و سفت تر میشه تقریبا یک سوم زیرش، بجز اون بالای کیک وسط به بالا خیلی خوب و نرم و پفکی میشه نمیدونم علتش چیه اولش گفتم شاید بکینگ پودرم خراب شده ولی تست کردم دیدم نه اوکیه واقعا نمیدونم علتش چیه اگه میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید❤

شاید قالبت‌ اندازه نیست 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال زیاد تخم مرغ هاتون کامل هم دمای محیط نیست 

معمولا توی کیک و شیرینی پزی باید همه ی مواد تو یه دما باشه که بافت خوبی بهتون بده منم قبلا همین مشکلو داشتم ولی این نکته رو که رعایت کردم درست شد

احتمال زیاد تخم مرغ هاتون کامل هم دمای محیط نیست  معمولا توی کیک و شیرینی پزی باید همه ی مواد ...

حتی سفیده هم باید هم دمای محیط باشه؟ اخه بعضی پیجا میگن سفیده سرد باشه بزنید بهتره

احتمال زیاد تخم مرغ هاتون کامل هم دمای محیط نیست  معمولا توی کیک و شیرینی پزی باید همه ی مواد ...

عزیزم ممکنه مشکل از دمای فر باشه؟ چون حس میکنم دقیق نیست دماش ولی نمیدونم از کم بودن دماس یا زیاد بودنش

حتی سفیده هم باید هم دمای محیط باشه؟ اخه بعضی پیجا میگن سفیده سرد باشه بزنید بهتره

نه اونا چرت و پرته من قبلا این مشکلو داشتم اینجوری حل شد

کلا تخم مرغ رو با بقیه مواد بذار حدود نیم ساعت تو دمای محیط بمونه بعد که سفیده و زرده رو جدا کردی و سفیده رو فرم دادی اون موقع بذارش تا بقیه موادتو آماده کنی چون اونو تو مرحله آخر باید اضافه کنی بیرون باشه از حالتش درمیاد 


عزیزم ممکنه مشکل از دمای فر باشه؟ چون حس میکنم دقیق نیست دماش ولی نمیدونم از کم بودن دماس یا زیاد بو ...

ببین دمای فر همیشه موقعی درست نیست که یا روی کیک بپزه زیرش نه یا برعکس 

ولی معمولا برای پخت کیک همیشه فقط حرارت از زیر روشنه اونجوری هم میپزه هم پفش عالی میشه 

اگر خواستی روشم طلایی بشه آخرش که پخت ۳ یا ۴ دقیقه گریل رو روشن کن

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عکس منو شوهرم

hhgjghffhj | 21 ثانیه پیش
2791
2779
2792