2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا منو ببخشه نمیخوام دلسردت کنم ولی مرز مهران به شدت به شدت شلوغه ... تو اخبار پیگیر باش ببین همش م ...

اخه بدبختی دام با کاروان میرم اونا هم برنامه مهران دارن کاش نظرشون عوض بشه از مرز دیگه ای ببرنمون

خیلی شلوغ شده مرز مهران برو تو کانال ها ببین کلیپ هاش رو

اره امروز دیدم وحشتناک بود نمیدونم چکار کنم فقط خودم روبه خداسپردم هزینش رو پرداخت کردم دیگه نمیشه کنسل کرد

اره امروز دیدم وحشتناک بود نمیدونم چکار کنم فقط خودم روبه خداسپردم هزینش رو پرداخت کردم دیگه نمیشه ک ...

عزیزم لطفا برام دعا کن برا شفام

جواب ازمایشم خوب باشه

سر ب راهی همسرم

شفامادرم

از غریبی نجات پیدا کنم اسمم عاطفه

عزیزم لطفا برام دعا کن برا شفام جواب ازمایشم خوب باشه سر ب راهی همسرم شفامادرم از غریبی نجات پید ...

چشم عزیزم قول میدم از همه ی نی نی سایتی ها یاد کنم مخصوصا زهرا خانم وعاطفه خانم انشالله خدا قابل بدونه وبپذیره 

چشم عزیزم قول میدم از همه ی نی نی سایتی ها یاد کنم مخصوصا زهرا خانم وعاطفه خانم انشالله خدا قابل بدو ...

سلام من دوشنبه با کلی عذاب به مهران رسیدیم ولی گذرپسرم مشکل داشت بادلی شکسته وشرمنده وپر ازاه وحسرت به تهران برگشتیم

سلام من دوشنبه با کلی عذاب به مهران رسیدیم ولی گذرپسرم مشکل داشت بادلی شکسته وشرمنده وپر ازاه وحسرت ...

واقعا سوختیم این همه ادم رفت ومن به خاطر پسرم مجبور به برگشت شدم چون مادر بودم