2777
2789
عنوان

خوردن شربت رانیتیدین در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 57 پست
رانیتیدین همینجوریش سرطان زا و خیلی وقته جمع شده از داروخونه خا، شما چطوری میخوری؟ 😑

خواستم همینو بگم رانیتیدین خیلی وقته منسوخ شده و فهمیدن خیلی عوارض داره تعجب می‌کنم هنوز میفروشن داروخونه ها خیلی سال پیش شنیدم تو آمریکا فروشش ممنوعه

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رانیتیدین خیلی ضرر داره حتی قرصش دیگه تولید نمیشه

فاموتیدین بگیر بخور روزی سه بار یا هر وقت حس کردی نیاز داری بخور من روزی یه دونه میخوردم دو سه هفته خوردم معده دردام خوب شد

من انقد معدم درد میگ ک انگار چاقوچاقو میکنن معدمو شدید میسوزه 

امپرازول یا پنتوپرازول باید بخوری

ب دکتر زنان نگو برو یه دکتر گوارش تا بفهمه امپرازول برات بهتره یا پنتوپرازول

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

راینتیدین کلا از چرخه دهروها خارج شده به خاطر عوارضش. به من دکتر فاموتیدین داده بود. من سوزش معده داشتم، البتهوقتی ماست میخوردم خیلی فرق میکرد. توش نعنا و اویشن میزدم. اگر خوب نمیشد قرص میخوردم

عزیزم،به خشک،یا اگ سیب تازه داری دم کن،با مقدار خیلی کم زنجبیل و خیلی کم چوب دارچین،یه ذره گلاب بریز توش،نوش جان کن،معدت اروم میشه،سعی کن سرخ کردنی و سبزیجات میوه جات خام،چیزای کافیین دار،مث چای قهوه،شکلات کاکایو و..لبنیات فعلا دوسه روز استفاده نکن تا معدت بهتر شه

خدایا شکرت♥

در ضمن فاموتیدین قرص سبکی هست ب درد شما که اوضاع معده ت داغونه نمیخوره

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
واقعا حتما میگیرم عزیزم 

اره حتما بگیر رانیتیدین خوب نیست

فاموتیدینم دکتر بهم داده بودا سرخود نبود

شربت معده الومینیوم ام جی هم میتونی بگیری ولی اگه بعد از سه ماهگی بخوری بهتره زیر سه ماه میگن خوب نیست اگه خواستی بگیری حتما بگو بارداری مخصوصشو میده بدون سایمتیکون میده