2777
2789
عنوان

خوردن شربت رانیتیدین در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد معدم درد میگ ک انگار چاقوچاقو میکنن معدمو شدید میسوزه 

اسید معدت زیاد، خوردن میوه های اسیدی رو قطع کن، نوشابه رو حذف کن، همش یه تیکه نون خشک بذار دهنت 

معدت خالی نمونه، ماست شیرین بخور

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

اسید معدت زیاد، خوردن میوه های اسیدی رو قطع کن، نوشابه رو حذف کن، همش یه تیکه نون خشک بذار دهنت  ...

اخ من دیشب معدن درد میکرد شوهرم گف دلستر نوشابه بخور خوردم بدتر شدم نگو خوب نیس آخه میوه ها تابستون ک اسید ندارن یعنی برا میوست

اخ من دیشب معدن درد میکرد شوهرم گف دلستر نوشابه بخور خوردم بدتر شدم نگو خوب نیس آخه میوه ها تابستون ...

من شلیل، هلو، آلو میخورم معده درد میشم ولی با موز و انبه و خربزه اوکیم 

نوشیدنی گازدار اصلا نخور

چیزای ترشم نخور

ای وای چرا دکتر بهم شربت داده  چند هفته ای چندوقت خوردی

فردا میشم ۱۹هفته کامل..تا حالت تهوعم کمترشد ومعده دردم اینا هرروزم نمیخوردم سر دو روز یا سه روز اگه حالم بدبد بود پشت سرهم میخوردم چندروز

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
من شلیل، هلو، آلو میخورم معده درد میشم ولی با موز و انبه و خربزه اوکیم  نوشیدنی گازدار اصلا نخ ...

وای جدی اینجور نبودم هم الان شلیل هلو آلو خوردم معدم وحشتناک داره میسوزه پس برا میوه هم میشه باشه انبه ضرر ندارد تو بارداری

فردا میشم ۱۹هفته کامل..تا حالت تهوعم کمترشد ومعده دردم اینا هرروزم نمیخوردم سر دو روز یا سه روز اگه ...

اهان من چندروز دیگ میرم ماه هشتم نمی‌دونم حالا چیکار کنم عیبی نباشه بخورم نخورم موندم باس فردادوباره زنگ بزنم دکترم انگار کسی شربت نخورده بیشتر قرص خوردید 

وای جدی اینجور نبودم هم الان شلیل هلو آلو خوردم معدم وحشتناک داره میسوزه پس برا میوه هم میشه باشه ان ...

نه، من که میخورم هرمیوه ای باشه ولی اینا که طبع سرد دارنو اسیدن، اسید معدمو میزنن بالا

اهان من چندروز دیگ میرم ماه هشتم نمی‌دونم حالا چیکار کنم عیبی نباشه بخورم نخورم موندم باس فردادوباره ...

بسلامتی گلم شما که دیگه ماه هشتمی 😄دیگه چ عیبی داره بخور حالا میخوای مطمعن ترشی بپرس.

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️