2777
2789
عنوان

قانون جذب در ازدواج

1184 بازدید | 13 پست

دخترا میگن تو قانون جذب روی ویژگی ها تمرکز کن نه یه شخص خاص. من همه ویژگی های موردعلاقه امو نوشتم. تجسم هم میکنم کم و بیش. حالمم خوبه و امیدوارم ازدواج عالی داشته باشم. ۳۳ سالمه.

میخوام بدونم شما با قانون جذب تونستین همسر ایده التونو پیدا کنین؟

لطفا انرژی منفی ندید ازدواج چیه و .... من خیلی دلم میخواد یه ازدواج خوب داشته باشم. ممنون میشم هم راهنمایی کنین و هم دعام کنین. یه دنیاااا ممنون🥰😘😘😊😊

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
من ۲۱روز انجام دادم دقیقا فرد ایده آلم سر راهم سبز شد فقط اخلاق‌هامون یکم گیر داشت

افرین. میشه بهم یاد بدی چیکار کردی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱روز خصوصیات مرد ایده آلت بنویس

همین؟ از کجا اومد؟قبلا خواستگارت بود؟ میشناختین همو یا نه قبلش ناپدید بود؟

برای داشتن همسرت با ویژگی هایی ک می خواهی سپاس گزاری کن یعنی این همسر و با این ویژگی ها ب دست آوردی ب زمانش هم فکر نکن ب راه و روش کارم فکر نکن چون اینا انرژی منفی هس فقط ارتعاش مثبت بده و حستو خوب کن اینقدر حستو خوب نگه دار تا بهش برسی. تجسمم کن 

برای داشتن همسرت با ویژگی هایی ک می خواهی سپاس گزاری کن یعنی این همسر و با این ویژگی ها ب دست آوردی ...

شما از این روش جواب گرفتی؟

شما از این روش جواب گرفتی؟

گلم من متاهل ک بودم با این قانون آشنا شدم من بهمن 1401 با این قانون آشنا شدم ولی نتایج خیلی خوبی گرفتم. از طریق این قانون فهمیدم چرا روابطم با همسرم مشکل داره فهمیدم ک تمام مشکلاتم از افکار منفی خودم هس از وابستگیم هس از ترس از دست دادنم هس. کلا نتایج زیاد گرفتم. در این مورد ک شما رو راهنمایی کردم دوره شرکت کردم بلدم برای همین گفتم بهتون ک چطوری جذب کنید

گلم من متاهل ک بودم با این قانون آشنا شدم من بهمن 1401 با این قانون آشنا شدم ولی نتایج خیلی خوبی گرف ...

میشه در خواست دوستیمو قبول کنین؟