2777
2789

طرف یه تاپیک زده و خیلی کلی از یه دعوای خودش و همسرش گفته بعضیا چقدر عجیب نظر دادن،طلاق بگیر و راحتش کن😐،یکی دیگه گفته بود بعضی مردا چقدر بدبختن که زنایی مثل شما گیرشون اومده خدا ازتون نگذره😐یکی دیگه هم نفرین کرده بود خانومه رو😂🤦🏼‍♀️چرا واقعا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که نمیدونیم موضوع چی بوده 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

تا ی جاهایی اون تاپیک و خوندم تقصیر استارتر بود خب اولش اینجوری گفت ملت هم حرف میزنن دیگه،بعد کم کم شروع کرد ب گفتن بدیهای شوهرش،،خودش طوری تعریف کرد ک همه حق و ب شوهرش بدن اول 

ی تازه مامان💗