2777
2789
عنوان

با خواهر فتنه چی کار میکنید؟

454 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها این اولین تاپیک منه و سوالی ازتون داشتم... خواهر من متاهله و زندگی خوبی داره و وضع مالی خوبی دارن ولی برعکس زندگی رو برای من جهنم کرده🙄 یعنی هروقت چیزی با پول بابام میخرم یا اون برام میخره همین که متوجه میشه کولی بازی درمیاره و دعوا درست میکنه تو خونه دیگه کم مونده از دستش دق مرگ بشم شما جای من بودین با چنین خواهری چیکار میکردین؟ من حتی جوابشو هم نمیدم ولی اون هی غیر مستقیم میگه چرا برا این خرج میکنید😒

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

خدا خواهرای منو برام حفظ کنه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که متاهله دیگه خرجش و پولای باباش که برای کی خرج میشه ربطی نداره

سرصدا کن گارد بگیر جیغ بزن ببین بازم از اینکارا میکنه یا نه

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 

بزن دهنش🙁

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

سلام اگر مجردی طبیعتا خرجت با پدرته ، بش بگو یعنی برم به بقال سر کوچه بگم بخره ؟

سعی کن بش نگید چی خریدی

اگر متاهلی ، بازم میشه ایراد گرفت  پدرت دلش خواست بخره خب ، بگو واسه اونم گاهی بخره

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
شاید زمانیکه مجرد بوده خواسته هاش نادیده گرفته میشده

نه بابا زمان مجردی هرچی میخواست براش میخریدن کلا عقده ایه

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤