2777
2789
عنوان

با خواهر فتنه چی کار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 33 پست
نه بابا زمان مجردی هرچی میخواست براش میخریدن کلا عقده ایه

یکم باهاش مهربون باش تا اونم بپذیره که این حق طبیعی شماست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

سعی کن باید بهش آمار ندی زیادم بهش رو ندی ک دخالت کنه یکبار ک سروصدا کرد بگو باشه بابام نخره تو خرج منو میدی پس ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین فقط رابطت رو باهاش به حداقل برسون این ادما همینن دوری و دوستی تازه ازدواج کنی بازم ماجرا داری اگه وصع مالیش حتی بهتر از تو هم باشه باز خدا نکنه چیزی بخری از حسادتش باید بره بهتر از اونرو بخره

نزار بفهمه چیزی خریدی ..حسوده

من نگم میاد خونه سرک میکشه همه جارو و مامانم هم که یه مورچه بیاد خونه میذاره  کف دستش موندم چیکار کنم

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
عزیزم ایشون امیدی ب تغییرش نیست،اینطور خاهرا همینن،تو یاد بگیر نادیده بگیریش

آخه تا کی اصلا اسمش میاد استرس میگیرم که باز چه فتنه ای میخواد سر کنه😔

وای ب اون چ ربطی داره بگوخواهربی خیال دنیاارزش این حرفارونداره هادورازجون فاصله مرگ و زندگی فقط ی ثا ...

اگه این چیزا حالیش میشد که دردی نداشتم

خواهر من تمام کارای بچش با منه وقتی فهمید من یه آزمون رو ک خیلی دنبالش بودم قبول شدم چنان بهم ریخت ک صورتش کبود شد درحالیکه   خدا شاهده هرکاری بخاد من براش انجام میدم 

حرفای روی پدر مادرت تاثیر داره؟

نه خداروشکر بابام خودش جوابش میده ولی بازم آدم بشو نیست میگه هرچی برا اون میخرین باید برا منم بخرین 

اونقدرازمرگ وقبرستون جلوش بحرف ب خودش بیادبفهمه دنیاارزش این همه دل شکستنونداره

بین هرکسی هر اخلاقی داشته باشه خیلی بعیده عوض بشه این چیزا هم تاثیر مقطعی و کوتاه داره عوض نمیشن

سلام اگر مجردی طبیعتا خرجت با پدرته ، بش بگو یعنی برم به بقال سر کوچه بگم بخره ؟ سعی کن بش نگید چی ...

مجردم والا همینو بگو بجا اینکه شوهرش بخره میاد حرصشو سر من خالی میکنه

مجردم والا همینو بگو بجا اینکه شوهرش بخره میاد حرصشو سر من خالی میکنه

اگر مجردی پس حقی نداره دخالت کنه  با آرامش بگو قانونی و شرعی خرج من با پدرمه ، این رفتارات باعث میشه بگن حسودی ، ما خواهریم  همخون هستیم 

دیگه هم باش بحث نکن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
بین هرکسی هر اخلاقی داشته باشه خیلی بعیده عوض بشه این چیزا هم تاثیر مقطعی و کوتاه داره عوض نمیشن

میدونم گلم ولی خوب یه تلنگری میشه براش حالاخداروچ دیدی شاید یه تاثیراتی هم روش داشته باشه اون واقعیت تلخ سرانجام انسانهاروفراموش کرده وب خیال خودش فکرمیکنه عمرجاودانه داره ک اینجوری هم خودشونابودمیکنه هم دیگرونو

Dunyada olumden baskasi yalan