2777
2789
عنوان

نمره چشم نیم

61 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ،من هرسال قبل از مهر پسرمو میبرم چشم پزشکی تا بدونم مشکلی نداره،تا الان که بردم گفت چشم راستش نیم هست و عینک بزنه،شما تجربه داشتید چون کمه عینک بدترش نمیکنه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

نه اصلا 

این تصور غلطه که عینک چشم رو ضعیف تر می‌کنه اتفاقا بره کلاس و درست نبینه بخواد چشاشو باریک کنه بد تره 

عینک رو همون جور که میگن استفاده کنید 

منم چشام نیم و بیست و پنجه فقط سر کلاس عینک میزنم و غیر اون نه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
نه اصلا این تصور غلطه که عینک چشم رو ضعیف تر می‌کنه اتفاقا بره کلاس و درست نبینه بخواد چشاشو باریک ک ...

مرسی عزیزم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای نیم عینک نزنه بهتره ،چون چشم ضعیف تر میشه شوهرم نیم بوده زده الان شماره چشماش 3 شدهمن دخترم روب ...

چند وقت میشه،باز بردیش بدتر نشده بود؟هرکسی یچیزی میگه موندم

چند وقت میشه،باز بردیش بدتر نشده بود؟هرکسی یچیزی میگه موندم

دخترم دوربینه نزدیک بینش کمی ضعیفه ،گفت 6 ماه دیگه بیارش حالا ماه بعدمی برمش تو نوشتن وخوندن کتاب میگه هیچ مشکلی ندارم،قبلش شماره چشمش یک بود عینک مرتب نمی زد بعد یک مدت نیم شد خداکنه این سری چشمش هیچ مشکلی نداشته باشه دخترم از عینک بدش میاد

دخترم دوربینه نزدیک بینش کمی ضعیفه ،گفت 6 ماه دیگه بیارش حالا ماه بعدمی برمش تو نوشتن وخوندن کتاب می ...

انشاالله که چیزیش نباشه،من پسرم چشمش ضعیف بود میگفت تار میبینم برای همین زودتر بردمش،منم فعلا با حرف دکترش پیش میرم خدابخاد خوب بشه