مو_فرفریی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 605 عنوان کسایی که شمال رو خوب میشناسن میشه بیاین🌚 68 بازدید | 6 پست انتخاب رشته دارم برا زندگی دانشجویی میشه اینارو اولویت بندی کنید برامساری رشت رامسر گرگان بندرانزلی 1402/06/04 | 15:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 من تمام این شهر ها رو رفتمبه نظرم رشت بندرانزلی گرگان رامسر وساری ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
مو_فرفریی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 605 من تمام این شهر ها رو رفتم به نظرم رشت بندرانزلی گرگان رامسر وساری جدی گرگان بهتر از ساری ایناس؟🥲مرسیی که نظر دادی فک میکردم گرگان خوب نباشه
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 جدی گرگان بهتر از ساری ایناس؟🥲مرسیی که نظر دادی فک میکردم گرگان خوب نباشه میدونه من تمام این شهر ها رو بر اساس نوع رفتار گفتمچون شما قرار برید یه شهر غریبه باید یکی باشه دستتون رو بگیره. ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
مو_فرفریی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 605 یه چیزی بگم به خوابگاه ها هم دقت کن بعدا دردسر نشه خوابگاه که ندارن ازاد ها.پردیس هام خدا تومن میگیرنباید قبول شدم خودگردان بگیرم و خیلیم گرونه ولی چاره ای نیس
crying_fish عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 694 خوابگاه که ندارن ازاد ها.پردیس هام خدا تومن میگیرن باید قبول شدم خودگردان بگیرم و خیلیم گرونه ولی چ ... اره درسته موفق باشی ❤️❤️