2777
2789

خانوم بی سیاست بوده

یادمه چندماه بعد عقدم با شوهرم دقیقا لب ساحل جلوی همه بحثمون شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
😅 گلم اینجا باید لخت باشی تا با کلاس بشی هر  چی لخت تر باشی حق بیشتر باهاته در واقع لختی یع ...

اره اینجا نی نی سایته

الان باید زنه طبق گفته های خانمای اینجا با لگد میزد وسط پای شوهرش

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر خانمه ذیگ 

چرا 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
بیچاره تو ساحل با لباس بود

الان این  داستان  جاری  برادر شوهر  نیست..

داستانه  خودته جانم میخای  نظر سنجی  کنی

درضمن لب ساحل  مثال زدم نفهمیدی....

لب ساحل با پشت  ماشین  چه فرقی داره

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
اره اینجا نی نی سایته الان باید زنه طبق گفته های خانمای اینجا با لگد میزد وسط پای شوهرش

جاری در کار نیست

این داستان  خود اسی هست...میخاد نظر بقیه رو بدونه 

کاملا  واضح هست

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
چرا 

ببین عموم آقایون ایرانی غیرتی هستن ( و این ابدا بد نیس بگذریم از اینکه این روزا مد شده ی سری شبه روشنفکر حرف های خلاف این میزنن) 

خانم باید این حساسیت آقا رو درک کنه 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
بنظرم زن علی مقصر

چرا 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

احساس میکنم مهناز قصه خودِ شمایین ..

چون جایی که میگن علی مقصره هیچی نمیگین به منزله تایید !

و جایی که میگن مهناز مقصره ازشون دلیل میخواید ..!

یا شایدم مهناز نیستی ..

ولی اونی رو که ۹۹ درصد مقصر میدونی علی هستش !!!

اینکه بری جلو همه لخت بشی حتی اگر نبیننت 

اما بدونن تو در حال انجام این کاری اصلا وجهه خوبی نداره !!!

بازم اومدی 😐 قبلا فکر میکردم سلطان سیمکارت یکی دیگه هست تو سایت.... ولی تو از اونم بیشتر داری 😐🙄 ...

🤔😳🙄

چرا 

هيچوقت جلو مهمون نباید اینجوری میکرد حرف شوهرشم گوش میکرد کلن از نظر من نباید زن به شوهرش بی احترامی کنه چ تنها چه تو جمع اونوقت مرد هم به زنش بی احترامی نمیکنه 

خانوم بی سیاست بوده یادمه چندماه بعد عقدم با شوهرم دقیقا لب ساحل جلوی همه بحثمون شد

از چ لحاظ بی سیاست بوده عزیزم 

واقعا متاسفم واسه کاربرای اینجا

میگن بالاخره زن و مرد باید باهم کنار بیان خب تا اینجا درست بعد میگن مهناز حال میرفت اب میکنید یا حالا میرفت تو ماشین عوض میکرد:////

یعنی چی واقعا؟

چرا نمیگید خب اقا توی جمع اونقد به خانمش گیر نمیداد؟

ماهم میریم ساحل لباسامونو همونجا عوض میکنیم و با پرتویی چیزی دورمونو میگیریم خب تو ماشین که نمیشه شلوارو از پای خیس کشید بالا اخه

درضمن غیرت این نیس طرف جلو اون همه غریبه به خانمش بگه سکوت بیرون اومده و فلان غیرت یعنی اینکه  جلو اون همه ادم باعث بحث نمیشد

وگرنه مهناز بنده خدا کاری نکرده بود که دلش خواس عین هرادمی بره شنا کنه لباسم عوض کنه

یعنی چی این حرفا اخه

ببین عموم آقایون ایرانی غیرتی هستن ( و این ابدا بد نیس بگذریم از اینکه این روزا مد شده ی سری شبه روش ...

اقا نباید درک کنه اونوقت؟

غیرتو تو و امثال تو اشتباه کردین تو کوش اقایون

غیرت هم برا مرده و هم زن صرفن فقط برا مرد نیس که بیاد بگه روسریتو سر کن

برو اصلشو از یکی تو رشته ادبیات فارسی تحصیل کرده بپرس

احساس میکنم مهناز قصه خودِ شمایین .. چون جایی که میگن علی مقصره هیچی نمیگین به منزله تایید ! و جای ...

دقیقا از نظر من علی مقصره چون خانمش اگر کار اشتباهی هم کرده باشه اون نباید جلو جمع اینجوری رفتار میکرد 

شوهر من هیچ وقت جلو جمع عصبانیت شو بروز نمیده هيچوقت حتی اگه از شدت عصبانی ت سرخ بشه