2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا مرده مقصر بوده😏🤐🤐🤐🤐 باید میزاشت خانمه میرفت وسط میدون شهر لخت میشد و لباسش رو عوض میکرد و ...

😂😂😂😂

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

روزی ۱۰ بار سر لین چیزای مسخره پاچه همو میگیریم با شوهرم چیز مهمی نیست

جلو جمع 🤔😳

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
رفته پشت ماشین شلوارشو درآورده حالا علی میشه مقصر؟؟ اگر پتو نمیگرفتم برازنده مهم نبود بعدم حالا ل ...

😅

گلم اینجا باید لخت باشی تا با کلاس بشی

هر  چی لخت تر باشی حق بیشتر باهاته

در واقع لختی یعنی روشنفکری😐

دختر رل باز با پسر رل باز باید ازدواج کنه.

چرا 

چون اونا بی بندو بارن و سبک زندگیشون فرق داره.

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
جفتشون مقصرن زنه بیشتر

چرا 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

ولی نباید گیر میداد ک برو لباستو اب بکش 

اینجا علی مقصره 

ولی زنش هم نباید میگفت میرم وقتی مهمون داره 

هردو مقصرن

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉

بازم اومدی 😐 قبلا فکر میکردم سلطان سیمکارت یکی دیگه هست تو سایت.... ولی تو از اونم بیشتر داری 😐🙄

ایکون اخریه هم چون میدونم بهش علاقه داری واست گذاشتم مهناز جون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برادر شوهرت  راست میگه مهناز مثل  خیلی از نینی سایتی  ها...رسما..لب دریا که میرن &n ...

بیچاره تو ساحل با لباس بود

من احساس میکنم نمی‌خواسته ب مرده با خانوادش خوش بگذره از طرفی هم میدونستم مرده بخاطر خانوادش کاری نم ...

عزیزم مرده بحث و شروع کرد