2777
2789
پیگیری های لازم انجام میشود با کمک ماجان جان😎😂 حالا فکر کن بنده خدا یکی دیگه باشه اینجوری خیلی بد ...

هر چیه داستانه داستان مینویسن ☹️

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه هدفش پربازیدی نیست ولی گاها میشه به خاطر موضوع پسر شوهرش و ... بیشتر به خاطر رفتارش با اون شناخته ...

نه دیگه نی نی یار تگ کردی ای پی چک کنه کاش بهمون بگه یکی هستن یا نه که بگیم مردم برای داستان ها و شخصیت هایی که اصلا وجود ندارن هی کامنت نزارن و ده خط ده خط نقد رفتار نکنن😐

چه زود یک سال شد....😔💔   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تفاوت چندانی نداره 

خیلی  تفاوت داره 

این داستان: 

شوهرم بهش تو خونه گفتم لباس میام اونجا عوض میکنم گفت اوکی بعد ک خواستم بپوشم لب دریا بهم گیر داد 

با چیزی که شما گفتی خیلی فرق داره ها 

احساس میکنم الان دلیل ساختی براش 

اگر هم اشتباه میکنم ببخش ولی خودت باید کامل همه چی رو میگفتی

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

بیشتر جاریت مقصره

منم خونمون لب دریاست با مهمونا نمیرم سمت شنها چون میزبانم نمیخوام کثیف بشم و سه ساعت لباس عوض کنم و ..

دقت کنید دوستان خونه میزبان همونجا بوده میتونسته یه روز دیگه بره تو اب

از طرفی مگه تازه ازدواج کردن گفتی بچه دارن پس حساسیتهای شوهرشو میشناخته حالا که قبول کرده و داره زندگی میکنه باید حواسش میبوده تو جنع صدای یارو رو در نیاره

ولی ظاهرا دنبال بهانه بوده حرص مرده رو دربیاره

هردو جوگیرن مرده خانوادشو دیده شیر شده 😁

زنه خانواده شوهرشو دیده میدونه مرده الان حساسه که جلوی خانوادش سربلند باشه، برای شوهرش جوگیر شده که حرف بزنی آبروتو میبرم موش میکنمت😂😂

خدایا من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری❤️❤️❤️یا رب من بنده ی بدیم ولی تو خدای خوب منی🥺
خیلی  تفاوت داره  این داستان:   شوهرم بهش تو خونه گفتم لباس میام اونجا عوض ...

دلیل🤔

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
بیشتر جاریت مقصره منم خونمون لب دریاست با مهمونا نمیرم سمت شنها چون میزبانم نمیخوام کثیف بش ...

کی گفت خونش نزدیک دریاست؟ ظاهرا دومین بارش بوده میرفته

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
هردو جوگیرن مرده خانوادشو دیده شیر شده 😁 زنه خانواده شوهرشو دیده میدونه مرده الان حساسه که جلوی خا ...

الان موشش کرد عزیزم!؟ 

الان موشش کرد عزیزم!؟ 

والا دیگه اونو نمیدونم، من نظرمو تااونجایی که شما نعریف کردید دادم، درست و غلطشم نمیدونم 

خدایا من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری❤️❤️❤️یا رب من بنده ی بدیم ولی تو خدای خوب منی🥺
شما گفتی خونشون شماله و میزبان بودن

ارا ولی نگفتم نزدیک دریا

😂😂😂😂👍👍👍 اثبات اینکه خودتی به بامزه ترین شکل 🤣🤣🤣 @0000الهام0000   عزیزم بیا ببین ک ...

وای خدا شاهده این تاپیکو دیدم از خنده پوکیدم 

خدا خیرت بده شادم کردی

واقعا آدم داغونیه فکر کرده کسی نمیشناسش 😂😂😂

مهناز خانوم😂البته باز اسم خودشو عوض کرده که شناسایی نشه

ببین من که میدونم تو کی هستی و چه کاره ای ولی با این بچه بد تا نکن که بدجور خدا دامنتو میگیره 

مهنااااااز خانوم😂

الان تازه خوندم خودمم فعلا صحفه اولم گفتم تا تاپیک نرفته رو هوا تگت کنم امروز رو بی نصیب نمونیم😂

وای خدایا 😂

راستش منم میام تاپیک این موجود فقط میخندم 

چون بیشترو بیشتر میفهمم خانوادش چی میکشن 

عقلم خوب چیزیه

نه دیگه نی نی یار تگ کردی ای پی چک کنه کاش بهمون بگه یکی هستن یا نه که بگیم مردم برای داستان ها و شخ ...

عزیزم ماجان درست میگه با یه کاریریه جدید اومده 

فقط دنبال تایید شدنه که وجدانشو راحت کنه فقط همین