2777
2789
😂😂😂😂👍👍👍 اثبات اینکه خودتی به بامزه ترین شکل 🤣🤣🤣 @0000الهام0000   عزیزم بیا ببین ک ...

@نی_نی_یار_3 عزیزم کافیه آی پی ایشون رو با کاربر

کاربر نی نی سایتم یا دوست مجازی تونم چک کنید تا مطمئن بشید یکی هستند 

البته تعلیق شده .... مثل کاربری های قبلیش

اما ایشون عادت دارند مداااااام کاربرهای این سایت رو سرکار بذارن

با کاراکترهای مختلف دروغ می سازه و نمیگه تاپیک در مورد خودش هست

این کارش رو خواهید دید که روزهای آینده تکرار خواهد کرد

چون ترک عادت براش سخته !

هیچوقت بابت دروغاش و سرکار گذاشتن تاپیکاش ایشون توبیخ نشده و برای همین تکرار میکنه

از کاربرهای دیگه اوپرا و الهام‌و خیلیا می تونید بپرسید .......

همه می شناسيم ایشون رو ....

اثبات حرفای منم چند روز دیگه خودتون با همین کاربریش میتونید ببینید وقتی عین همین جریان رو برای یکی دیگه تعریف کرد ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

😂😂😂 نگو توضیح بیشتر میدی فقط خودتو بیشتر لو میدی 😂

@نی_نی_یار_41

سلام لطفا پیگیری کنید این کاربر تو تاپیک من نمیدونم چرا پست بی ربط میزاره 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو از کجا میدونی ؟

همونجا با گریه گفت تو خونه بت گفتم ک اونجا لباس عوض میکنم و.... 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
با گریه گفت تو خونه بت گفتم ک اونجا لباس عوض میکنم و... 

چرا این رو اول داستانت نگفتی 😃 خیلی متفاوت میشه داستان 

ما که رفتیم. روز خوش 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
😂😂😂 نگو توضیح بیشتر میدی فقط خودتو بیشتر لو میدی 😂

@نی_نی_یار_41

سلام لطفا پیگیری کنید این کاربر تو تاپیک من پست بی مورد میزاره نمیدونم قصدش چیه

@دلبراماوحشی     بیا این ور اینم سهم امروز😂 ماجان داستان چیهها

خداییش اینا چیه تعریف میکنن 😐

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

@دلبراماوحشی       بیا این ور اینم سهم امروز😂 ماجان داستان چیهه

همون که نوشتم .... از اینکه از سرکار‌گذاشتن کاربرا و اینکه فریبشون بده، لذت می بره بدم میاد

مثلا چه اتفاقی میفته همین‌ماجرا رو بیاد واقعی تعریف کنه الان ؟!

که خودش هست ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان تازه خوندم خودمم فعلا صحفه اولم گفتم تا تاپیک نرفته رو هوا تگت کنم امروز رو بی نصیب نمونیم😂

جان تو حوصله اراجیف ندارم میبینی که وقتشم ندارم باید تاپیک خودم پاسخ گو باشم بخون بهم بگو🤣

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

همون که نوشتم .... از اینکه از سرکار‌گذاشتن کاربرا و اینکه فریبشون بده، لذت می بره بدم میاد مثلا چه ...

بزار دارم از اول میخونم تا اولین کامنتت رو پیدا کنم 

ولی اگه اینجوری که میگی باشه خب خیلی کار چرتیه 

از اصول پربازدید شدن یه تاپیک هم این هست که دو گروه بیفتن به جون هم این ماجرا هم میتونستن دو گروه مخالف و موافق داشته باشه و دیگه خودت تا تهشو برو😂

چه زود یک سال شد....😔💔   
چرا این رو اول داستانت نگفتی 😃 خیلی متفاوت میشه داستان  ما که رفتیم. روز خوش

عزیزم تفاوت چندانی نداره 

جان تو حوصله اراجیف ندارم میبینی که وقتشم ندارم باید تاپیک خودم پاسخ گو باشم بخون بهم بگو🤣

پیگیری های لازم انجام میشود با کمک ماجان جان😎😂

حالا فکر کن بنده خدا یکی دیگه باشه اینجوری خیلی بد میشه😐😂💔

چه زود یک سال شد....😔💔   
بزار دارم از اول میخونم تا اولین کامنتت رو پیدا کنم  ولی اگه اینجوری که میگی باشه خب خیلی کار ...

نه هدفش پربازیدی نیست ولی گاها میشه به خاطر موضوع پسر شوهرش و ... بیشتر به خاطر رفتارش با اون شناخته شده هست توی سایت، و بعد هم‌ این بازی که کاراکترا رو عوص کنه با کاربری قبلیش خیلی انجام داد....

بی خیال عزیزم

تمومش کنیم

دیگه نمیخوام برگردم به تاپیکش 

این رفتارا تو زن و شوهر طبیعیه... کلا تو مسافرت آدم چون خسته میشه صبرشم کم میشه و باعث کدورت و دلخوری میشه..... به نظرم هیچکدومشون مقصر نبودن خوب برادرشوهرت بد نمیگفته میگفته خودتو بپوشون و... زنشم بلاخره غرور داره دوست نداره بقیه ازشون سواستفاده کنن و بگن اینا با هم مشکل دارن و در کل برادرشوهرت نباید میزاشته کسی از بحث بینشون با خبر بشه...... امان از دعوای زنو شوهری جلوی همه دعوا میکنن بعدش تو خلوتشون واسه هم میمیرن