2777
2789
🤔😳🙄

😂😂😂😂👍👍👍 اثبات اینکه خودتی به بامزه ترین شکل 🤣🤣🤣

@0000الهام0000 عزیزم بیا ببین کی اینجاست

دویاره قراره‌ سایت رو زخمی کنه با تاپیکاش😁 

دوست مجازی تونم

کاربر نی نی سایتم

و کاربری های قبلیت که اینقدر زیادن که دیگه اسمشون یادم‌نیست

ببخشید که‌ نمیتونم بگم خوش برگشتی به سایت 😁

ولی جدا اسم کاربریتو باید میذاشتی سلطان سیمکارت و کاربری😉

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین عموم آقایون ایرانی غیرتی هستن ( و این ابدا بد نیس بگذریم از اینکه این روزا مد شده ی سری شبه روش ...

تو خونه خانم گفته بود میرم تو آب و لباس میارم بعدش عوض کنم

میتونست بگه ن

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم مهناز قصه خودِ شمایین .. چون جایی که میگن علی مقصره هیچی نمیگین به منزله تایید ! و جای ...

احساست کاملا درسته عزیزم 😂👍

حالا حالاها قراره زخمی بشیم با این کاربری جدیدش و ۶ تا تاپیک با یک موضوع زدن ..... البته هنوز مونده به اونجا که همین داستان کاراکتراش عوض بشه

الان جاری بود

دفعه دیگه میشه زن داداشش

دفعه بعد خواهرش

و ...

هعی 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اقا نباید درک کنه اونوقت؟ غیرتو تو و امثال تو اشتباه کردین تو کوش اقایون غیرت هم برا مرده و هم زن ...

اگر خانم رعایت می‌کرد ک این بحث پیش نمیومد ک بخوان بددهنی کنند 

ما داریم درمورد این یک بحث و واقعه صحبت میکنیم مسائل دیگه ای ک باهاش مخالف هستید رو بزارید کنار 

این نظرمنه شما نظرت چیز دیگه س بخودت مربوطه جواب خودتو به استارتر بگو به من چکار داری 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
تو خونه خانم گفته بود میرم تو آب و لباس میارم بعدش عوض کنم میتونست بگه ن

شما از کجا میدونید 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
هيچوقت جلو مهمون نباید اینجوری میکرد حرف شوهرشم گوش میکرد کلن از نظر من نباید زن به شوهرش بی احترامی ...

حالا اینجا اول کی بی احترامی کرده🤔😳

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
تو خونه خانم گفته بود میرم تو آب و لباس میارم بعدش عوض کنم میتونست بگه ن

😂😂😂 نگو

توضیح بیشتر میدی فقط خودتو بیشتر لو میدی 😂

شما از کجا میدونید  

😂😂😂👍👍👍 چون خودشه عزیزم 🤣🤣🤣

عادتشه به اسمای مختلف بگه ....... حالا حالا ها بازم باید زخمی بشیم‌با این کاربری جدیدش

هوف

😂😂😂👍👍👍 خودشه عزیزم 🤣🤣🤣 عادتشه به اسمای مختلف بگه ....... حالا حالا ها بازم باید زخمی بشیم‌ ...

وا 😀

چ کاریه خو 

بگه خودمم مگه میخوایم چکارش کنیم 

😂😂😂😂👍👍👍 اثبات اینکه خودتی به بامزه ترین شکل 🤣🤣🤣 @0000الهام0000   عزیزم بیا ببین ک ...

@نی_نی_یار_3

سلام ببخشید من متوجه پست های این کاربر نمیشم لطفا پیگیری کنید 

بازم اومدی 😐 قبلا فکر میکردم سلطان سیمکارت یکی دیگه هست تو سایت.... ولی تو از اونم بیشتر داری 😐🙄 ...

@نی_نی_یار_3

سلام 

ببخشید پیگیری کنید ببینین این کاربر قصدشون چیه

شما از کجا میدونید 

با گریه گفت تو خونه بت گفتم ک اونجا لباس عوض میکنم و...