2777
2789
عنوان

تو خونمون همه از هم متنفرن

750 بازدید | 50 پست

جو خونمون دو سه ساله که خیلی بد شده،همو دیگه دوست نداریم و بزور تحمل میکنیم

خیلی کم پیش میاد دعوا باشه شاید سالی یک بار ولی بقیه سال انگار همه باهم قهرن همه ناراحتن همش واقعا خسته شدم کاش میشد برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با داداشم تو ی خونه ایم ۴ ماهه قهریم

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
منم از وقتی رفتم خوابگاه زندگی کنار خونواده برام سخت شده.طبیعیه از یه جایی به بعد آدم باید مستقل باش ...

نمیزارن مستقل باشم و برم

الان هم انقد گرون شده که با حقوق کارمندی نمیشه اجاره خونه داد و خونه رهن کرد

خیلی سمه سر سفره که میشینیم ادم حالش بد میشه هیچکس حرف نمیزنه حتی در حدی که بگه یه تیکه نون بده

درکت میکنم خانواده های ایرانی ۸۰ درصدشون درحال جنگن

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
منم از وقتی رفتم خوابگاه زندگی کنار خونواده برام سخت شده.طبیعیه از یه جایی به بعد آدم باید مستقل باش ...

من فکر میکردم فقط من اینجوریم 

پس همزاد منی توهم😍😂

نمیدونی قهراشون برا چی مثلا پدر مادرت چرا قهرن؟

بخاطر اینکه مامانم به بابام گفت چرا رفتی خونه بابات داشتن پنج دقیقه داد میزنن

الانم بابام سر همون یک هفتس به کسی تو خونه حتی سللام نمیکنه