ماهی78ماهی مدیر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 710 عنوان تو خونمون همه از هم متنفرن | مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 50 پست جو خونمون دو سه ساله که خیلی بد شده،همو دیگه دوست نداریم و بزور تحمل میکنیمخیلی کم پیش میاد دعوا باشه شاید سالی یک بار ولی بقیه سال انگار همه باهم قهرن همه ناراحتن همش واقعا خسته شدم کاش میشد برم 1402/06/04 | 13:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیقی۷۵ عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 6472 بخاطر اینکه مامانم به بابام گفت چرا رفتی خونه بابات داشتن پنج دقیقه داد میزنن الانم بابام سر همون ی ... ای انگار دنبال بهونه ان یه سری ذکرها هستن مهر محبت تو خونه میارن به نیتشون بخون
ماهی78ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 710 من فکر میکردم فقط من اینجوریم پس همزاد منی توهم😍😂 تموم شده الان درست؟ برگشتی شهر خودتون؟
mahy1381 عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 5189 مگه ندیدی باووو تو تلویزیونم یکسره سره شام جنگشون میشه😄 اره😂 با افتخار دختر روستایی هستم🙆♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
ماهی78ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 710 ای انگار دنبال بهونه ان یه سری ذکرها هستن مهر محبت تو خونه میارن به نیتشون بخون نمیدونی اسمشون رو؟بدبختی خیلی ادم معتقد نیستم به این ذکرها
mahy1381 عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 5189 تموم شده الان درست؟ برگشتی شهر خودتون؟ ن هنوز تموم نکردم تو شهر خودمونم ولی روستا زندگی میکنم برای همین میرم خوابگاه با افتخار دختر روستایی هستم🙆♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
mahy1381 عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 5189 واقعا همه ناراحتن؟ اره بابا مگه تو همینجا ندیدی همه نالانن از دست پدر و مادرشون با افتخار دختر روستایی هستم🙆♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
تعلیقی۷۵ عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 6472 نمیدونی اسمشون رو؟ بدبختی خیلی ادم معتقد نیستم به این ذکرها تو نت بزن سرچ کن گاهی جواب میدن برادر من میخواست عروسی کنه هرکاری میکرد دوروز به تالار کنسل میشد اصلا یه وضعی نمیدونم کی بود گفت فلان سوره اگه اشتباه نکنم سوره فیل بود همچین چیزی گفت بخون درست میشه چشم دنبالشونه بخدا سره یه هفته عروسیش برقرار شد گرفت
البالوخشک عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2328 منفکرمیکردم ما تنهاییمپدر با پسر و دختردختر با مادرپدربا مادرقهرن متنفرم ازخونمون
حانیماه عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2131 ببین عزیزم گاهی اوقات قهر بودن بهتر از هر روز دعوا بودنهپس خیلی هم شرایط بدی نیستببین میتونی ترتیب یه سفر بدییا سعی کن مدام اهنگهای شاد با مضمون انرژی مثبت بلند توی خونه بزارییا برو درست رو ادامه بده یه شهر دیگه دانشجو شو
ماهی78ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 710 تو نت بزن سرچ کن گاهی جواب میدن برادر من میخواست عروسی کنه هرکاری میکرد دوروز به تالار کنسل م ... امتحان میکنم حتما عزیزم ممنونم
فاطمه_باهر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1099 ببین تو وضعیت رو تغییر بده...شلوغ کن شوخی کن تیکه بنداز بخندونشون یه غروری حلکمه تو خونتون که هیشکی نمیخواد خودشو بشکونه
ماهی78ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 710 منفکرمیکردم ما تنهاییم پدر با پسر و دختر دختر با مادر پدربا مادر قهرن متنفرم ازخونمون ماهم دقیقا همینطوریمکاش میشد هرکی بره اونجایی زندگی کنه که دلش خوشهکاش اجازه میدادن برمبخاطر حرف مردم هممون باید عذاب بکشیم تو این خونه
ماهی78ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 710 ببین عزیزم گاهی اوقات قهر بودن بهتر از هر روز دعوا بودنه پس خیلی هم شرایط بدی نیست ببین میتونی ... من شاغلم شغلم خوبه درحال پیشرفتم خونمون از شهر یکم دوره که بتونم برم کلاسی چیزیاگر برم خیلی دیر میرسم خونه باز سر این دعواس ولی قبول دارم از دعوا بهتره
البالوخشک عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2328 ماهم دقیقا همینطوریم کاش میشد هرکی بره اونجایی زندگی کنه که دلش خوشه کاش اجازه میدادن برم بخاطر ح ... منم دقیقن همین حرفارو میگمکاش..ازبدبختیم کارمند شدم اینجا هر چیم در میارم میریزیم شکم داداش قلدرمباغصه فقط نفس میکشمبا بدبختی برای کنکور میخونم برم ولی خبقبولم شم نمیدونم خرجیمو کی بده