منم دقیقا مثل شمام! تازه یه ورژن پیشرفته تر! من حتی به آدمایی فکر میکنم(مثلا هم مدرسه ای یا هم شهرکی و...) که ممکنه حتی منو اصلا نشناسن! ولی من ریز ریز اینارو از ذهنم میگذرونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید یه دوره مدیریت ذهن کار کنی از روزی یک ساعت شروع کن و بعد از ۲۴ هفته و به مرور کل روز رو به این مسائل فکر نکن کمی سخت و زمانبره اما ارزششو داره فقط نباید خسته بشی.
بشین از بیرون افکارت ببین ریشه و دلیلش پیدا کن افکارت پس نزن به اغوش بکششون و ازشون رد شو
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر
باید تلاش کنی اختیار ذهنت دست خودت باشه نه دست افکار پریشون. با زمان کم شروع کن مثلا بگو از ساعت ۸ تا۹ فقط به فلان مسئله فکر میکنم اگر اهل نمازید خیلی بهتون کمک میکنه تو زمان نماز فقط روی کلمات نماز تمرکز کنید. تا فکرتون میپره برش گردونید سر اون مسئله کتاب خوانی هم خیلی خوبه به خصوص رمانهای خندهدار و جذاب.