2777
2789
عنوان

من چند ماهی میشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست
نترس🤣به هرکی هم برسه به تو تو این سن نمیرسه بگیر راحت بخاب

بخدا شانس ندارم😂💔

لعنتی کلا دیگه نمیشه خوابید خیلی خوابم میاد ولی نمیتونم بخوابم در روز نهایت ۴ساعت میخوابم😑💔

آره  اصلا نگران نباش فکرت زیادی مشغوله حتما، بخاطر همین بعضی از کارا یادت میرن و جالب اینه که ...

اره درگیر کنکور و امتحانو انتخاب رشته بودم واقعا کلی فشار و استرس و تحمل کردم تهشم هیچی به هیچی

دیگه این پروسه کنکور نهایت تااخر هفته تمومه امیدوارم که بعداز اون دوباره ذهنم مثل اولا بشه خوب کار کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ولی اطرافیانم خیلی حواس جمعن اصلا داستان دارم باهاشون از بس که این مشکلمو به روم میارن😑💔

یه مدت سعی کن حواستو بدی به کاری که بهت میسپارن تا این ذهنیتشون عوض بشه.وقتی هم آدم ذهنش درگیر مسائلی میشه توجهش نسبت به اتفاقات اطراف کم میشه چون مدام داره با خودش کلنجار میره.موفق باشی عزیز❤️

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
نگران تو و هم نسلای تو هستم که هیچ ورزش ذهنی ندارید ما هم سن شما بودیم ۲۴ ساعته گوشی دستمون نبود بشت ...

درسته ولی با این اوضاع جامعه و وضع زندگیا و فشارو استرس و اضطرابی که بابت اینده نامعلوممون داریم همه‌ی اینا توان انجام هرکاریو از ادم میگیره دیگه انگیزه‌ نمیمونه واسه ادامه دادن😅

درسته ولی با این اوضاع جامعه و وضع زندگیا و فشارو استرس و اضطرابی که بابت اینده نامعلوممون داریم همه ...

عجب اینا بهونس اینکه شما کوشی دستته بجای اومدن تو نی نی سایت جدول حل کنی سا سودوکو حل کنی یا فایل اموزش رایگان زبان دانلود کنی گوش بدی که مغزت داغون نشه هیچ ربطی به اینایی که گفتی نداره بعدم من ۱۹ سالم بود کار میکردم والا ماهم دغدغه مند بودیم بابای پولدارم نداشتم خودم زندگیمو یثساختم  

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بله حق با شماست

زندگیو برا خودت سخت نکن سعی کن خودت زندگیتو بسازی خیلیا تو همین اوضاع اقتصادی بد بار خودشونو بستن عزیزم عمر کوتاهه استفاده کن بخدا حیفید شما دسته گلا که اینجوری نا امیدین میدونم شرایط بده ولی بازم میشه ساخت بخدا اوضاعمون هنوز از خیلی کشورای دنیا بهتره من نه مذهبیم نه از اونا که سنگ ح ک و مت و د و ل ت به دل میژنن اتفاقا ازشونم متنفرم و میدونم چقدر زندگیو برا مردم سخت کردن ولی با این همه میشه هنوزم ساخت

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

زندگیو برا خودت سخت نکن سعی کن خودت زندگیتو بسازی خیلیا تو همین اوضاع اقتصادی بد بار خودشونو بستن عز ...

درسته هنوزم باید امید داشت و ادامه داد

ولی گاهی ناامیدی‌ام پیش میاد برای هرکسی و توی هر دوره‌ایی؛مهم اینه بعداز اون ناامیدی بشه دوباره سرپا شد و ادامه داد و تلاش کرد واسه ساختن زندگی بهتر❤

ممنونم بابت حرفاتون و زمانی که گذاشتید🙏