2777
2789
عنوان

من چند ماهی میشه..

280 بازدید | 25 پست

من چند ماهی میشه که حافظه کوتاه مدتم خیلی خوب کار نمیکنه اوایلش سر درس بود که این احساش رو داشتم و بقدری اینو باورم کردم و به خودم تلقینش کردم الان واقعا یادم نمیمونه

مثلا بهم یه چیزی میگن یه ساعت بعد یادم میره یا میگن یه کاریو انجدم بده کافیه چن دیقه از روش بگذره و اون کارو انجام نداده باشم هرچی با خودم فک میکنم که کاره چی بود یادم نمیاد😑

اونقدر حافظم ضعیف شده که همه دیگه ماهی صدام میکنن😑💔

ابه نظرتون تو سن ۱۸ ۱۹ سالگی‌ام میشه دچار الزایمر و فراموشی شد؟😐😐💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش تیروئید بده

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

مغزت سرد شده حتما

. حتما فکر و خیالم داری

یکی عسل و سیاه دونه خوبه. ما شب ی قاشق می‌خوردیم هم خوابمون خوب شد. هم مغزمون آروم. 

هر روز شده یه صفحه قرآن بخون. قرآن خودش یادآوری. که ما کی هستیم و چکار داریم و کجا میریم. حافظه تم درست میشه. سردیجاتم کم بخور 

منم اینطور شدم.اطرافیان هم کم حافظه شدن نمیدونم علتش چیه از خورد و خوراک از آب و هواست یا کم توجهی به مسئله که از یادمون میره..واقعا برای منم معضل شده

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
کسی که آلزایمر بگیره ، خودش نمیفهمه و باور هم نمیکنه ممکنه اخیرا فکرتون مشغوله

نه من میفهمم که یادم میره😂

پس خداروشکر الزایمر نیست چون خیلی نگران بودم 

اخه بابابزرگم الزایمر داشتن گفتم شاید ارث رسیده باشه بهم😂💔

منم اینطور شدم.اطرافیان هم کم حافظه شدن نمیدونم علتش چیه از خورد و خوراک از آب و هواست یا کم توجهی ب ...

من ولی اطرافیانم خیلی حواس جمعن اصلا داستان دارم باهاشون از بس که این مشکلمو به روم میارن😑💔

نه من میفهمم که یادم میره😂 پس خداروشکر الزایمر نیست چون خیلی نگران بودم  اخه بابابزرگم الزای ...

آره 

اصلا نگران نباش فکرت زیادی مشغوله حتما، بخاطر همین بعضی از کارا یادت میرن و جالب اینه که یادت میان بعد. بیشتر آدما اینطور میشن بعد خوب میشن ، کسی که آلزایمر داره خودش بیماریشو نمیفهمه و قبولشم نمیکنه

نگران تو و هم نسلای تو هستم که هیچ ورزش ذهنی ندارید ما هم سن شما بودیم ۲۴ ساعته گوشی دستمون نبود بشتر با ادما در ارتباط بودیم مجله جدول داشتیم جدول حل میکردیم کتاب میخوندیم گلدوزی نقاشی مدام در حال یادگیری بودم انقدر راحت خودمون نمیباختیم شما کم توجه شدی چون از ذهنت استفاده نمیکنی شاید الان الزایمر نداشته باشی ولی اگه الان شروع نکنی به یاد گیری مطمعا باش یه روزی الزایمر میگیری

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴