2777
2789
حتی فکر کردن به دیگری هم خیانت هست چه برسه پیام دادن حالا محتواش عرچی میخواد باشه آدم که خودش رو نمی ...

حق با شماست وقتی متاهلی دیگ این افکار باید دور ریخته شه

البته ک گاهی میاد تو ذهنم و دست خودم نیس و سعی میکنم فراموش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی خواهرانه هم صلاح نیست پیام بدین شیطون رو لعنت کنید که عجیب چیز بدیه شیطون و افکار پلیدش که میندازه تو سا بنده های خدا ما باید هوشیار باشیم و خطا نکنیم الهی همیشه در کنار همسرتون سالم و خوشبخت ترین و صاحب فرزندانی سالم بشید بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا (س)

😒😒 چ جرئتی داری

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

نه✋️😐

این حساب کاربری دست یک اقا بوده که من ازش گرفتمش به زور😂✋️هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم.پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بدی،لطفا ریپلای نکنید💖

حق با شماست وقتی متاهلی دیگ این افکار باید دور ریخته شهالبته ک گاهی میاد تو ذهنم و دست خودم نیس و سع ...

بله افکار میاد ولی بهش نباید پر و بال داد و هر کار و شرایطی که زمینه خیانت رو فراهم میکنه دوری کنید و شماره اون آقا رو از گوشی و خاطرتون پاک کنید و قرآن بخونید و از خدا کمک قدرت و آرامش در کنار همسرتون رو همیشه فقط بخواید

واس پنهان کاری هزار راه هست ادم اینجور مواقع باید ب خدا فک کنه ک شاهد خیانت و گناه توعه وگرن کسی ک ب ...

همون وقتی خدا میفهمه کافیه و اگر از گناهمون دست بر نداریم قطعا بقیه میفهمن خدا اول فرصت توبه و برگشت میده اگر اصلاح نشدیم بعد آبروریزی میشه و بقیه اتفاقات ب عذتب وجدانش نمیرزه و گناهش شوهرتون عشق زندگیتون هست که بهش رسیدین عشق پاک و واقعی همینه