بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی خواهرانه هم صلاح نیست پیام بدین شیطون رو لعنت کنید که عجیب چیز بدیه شیطون و افکار پلیدش که میندازه تو سا بنده های خدا ما باید هوشیار باشیم و خطا نکنیم الهی همیشه در کنار همسرتون سالم و خوشبخت ترین و صاحب فرزندانی سالم بشید بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا (س)
من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم
این حساب کاربری دست یک اقا بوده که من ازش گرفتمش به زور😂✋️هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم.پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بدی،لطفا ریپلای نکنید💖
حق با شماست وقتی متاهلی دیگ این افکار باید دور ریخته شهالبته ک گاهی میاد تو ذهنم و دست خودم نیس و سع ...
بله افکار میاد ولی بهش نباید پر و بال داد و هر کار و شرایطی که زمینه خیانت رو فراهم میکنه دوری کنید و شماره اون آقا رو از گوشی و خاطرتون پاک کنید و قرآن بخونید و از خدا کمک قدرت و آرامش در کنار همسرتون رو همیشه فقط بخواید
واس پنهان کاری هزار راه هست ادم اینجور مواقع باید ب خدا فک کنه ک شاهد خیانت و گناه توعه وگرن کسی ک ب ...
همون وقتی خدا میفهمه کافیه و اگر از گناهمون دست بر نداریم قطعا بقیه میفهمن خدا اول فرصت توبه و برگشت میده اگر اصلاح نشدیم بعد آبروریزی میشه و بقیه اتفاقات ب عذتب وجدانش نمیرزه و گناهش شوهرتون عشق زندگیتون هست که بهش رسیدین عشق پاک و واقعی همینه