2777
2789
عنوان

آنژیو قلب ، لطفا اگه اطلاع دارین راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 20 پست
دکترش از اکو با نوار قلب گفت . الان دو روز دیگه وقت عکس داره ، ولی حالش بده .نمیدونم چیکار کنم .میتر ...

خدا نکنه.مگران نباش فقط برای اسکن حواست باشه زن باردار و بچه تا چند روز دور و برش نباشه  براشون خوب نیست.شهر ما که اسکن فقط ی بیمارستان داره شش ماه بعد نوبتش میشه😢

همتای مامانم بودم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم آخه حال بابام یکم بده . دو روز دیگه وقت عکس داده .حال مریض شماهن بد بود ، الان همش میگه ق ...

نه گلم سکته کجا بود .‌‌‌‌..نترس نگران نباش ...خیییلی حالش بد بود سردرد های شدید فشار بالا ...ولی گذشت توهم توکل کن ب خدا فقط روحیه بدین بهش

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
خدا نکنه.مگران نباش فقط برای اسکن حواست باشه زن باردار و بچه تا چند روز دور و برش نباشه  براشون ...

واقعا خیلی بده که واسه عکس هسته ای دیر وقت میدن .من از هفته قبل تا الان پیرشدم. همش میترسم بابام سکته کنه