2777
2789
عنوان

محضر برای عقد

136 بازدید | 13 پست

من محجبه م 

می گم یه محضر بگیریم که غیر از سالن عقد یه سالن انتظارم داشته باشه  

برای اینکه زنونه مردانه رو جدا کنیم  راحت بتونیم عسل دهن هم بزاریم یا اگه خواست سرویسم رو گردنم کنه راحت بتونه  بنظرتون بهتر نیست 

البته منم مانتو شال می پوشم  بعدش میام خونه  ولی بازم همه پیش هم می شینیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد محضری دیگه سرویس انداختن نمی‌خواد عسل گذاشتن هم دیگه فکر نکنم کسی انجام بده اگه هم بخوای عسل بذاری دهن همدیگه ربطی به حجاب شما نداره با دست میذاری دهن اون 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

الان اکثر محضر ها دارن سالن مجزا 

ما هم برای دادشم همین مار رو کردیم عروس خیلی شیک و راحت بود چون نامحرم نبود

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
خب می خواد برام سرویس بخره یعنی اون رو به عنوان زیر لفظی بده

باشه اما دیگه از این کارها نمیکنن بعداً میندازی گردنت نه همون موقع 

بعد کلا به خودت سخت نگیر به جزییات فکر نکن بعداً برا عروسی که خیلی بیشتر اذیت میشی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

خب می خواد برام سرویس بخره یعنی اون رو به عنوان زیر لفظی بده

زیرلفظی یه چیز دیگه باید باشه ها

سرویس که هدیه ته

من زیرلفظی جدا داشتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨