2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میشه گمکم کنید

143 بازدید | 11 پست

من دکتر رفتم واسه عفونت ازمایشم دادم عفونت نداشتم مشکلی ام نبود

غیر از اینکه گفت  گلبول سفید بدنم زیاده

ولی بازم گاهی اوقات ک میرم دستشویی میام بیرون میسوزه

غیر از اون وقتی رابطه دارم زیر شکمم خیلی درد میکنه خیلی 

نمیدونم مشکل چیه تحربه داشتید؟! 

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید                                          1۳۹۹/۱۲/۷     ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام        امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم.    برام دعا کنید و اکر امضامو دیدید صلوات بفرستید ک ب آرزوی دام برسم ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر گرفتگی عضلاته چندروز انجام ندین

حین رابطه زیر شکمم درد میگیره

و اگرنه من ماهی دوبار بیشتر رابطه ندارم

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید                                          1۳۹۹/۱۲/۷     ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام        امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم.    برام دعا کنید و اکر امضامو دیدید صلوات بفرستید ک ب آرزوی دام برسم ممنون
منم بعد زایمانم موقع رابطه زیر شکمم درد میگیره اصن وقت ندارم برم‌دکتر

دکترم رفتم ب من چیزی نکفت

عزیزم‌چرا اینقدر کم البته اگه خواستی جواب بده

من همسرم نیستش ی شهر دیگه سربازه قشنگوم