2777
2789
خب زنش خوشگله کل محله تو کف شن

من چیکار کنم الان؟ غرور و دلم شکسته. وای تو دعوای آخر کارایی کردم که از خودم خجالت میکشم

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم. طرف زنش فکر میکنه شوهرش پاک و سرب راه. اما بیرون خونه ساعتها مشغول حرف زدن با دوس دخترش. فقط ...

مرد سر به راه ندیدم هممون مجبوریم تحمل کنیم دیگه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بیخیال بهش فکر نکن به خودت برس واسه خودت زندگی کن تو نمیتونی کسی رو تغییر بدی 

نمیتونم. بخدا هربار میبینم خورد میشم. شما جای من بودین میرفتین؟؟

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
وقتی خودت راجب خودت اینجور حرف میزنی چه توقعی ای از شوهرت داری ؟

چجوری؟؟

من چیکار کنم الان؟ غرور و دلم شکسته. وای تو دعوای آخر کارایی کردم که از خودم خجالت میکشم

تهدیدش کن بگو اگ تو بخای هیز بازی دربیاری زن مردم رو نگاه کنی منم راه کج میرم مث تو رفتار میکنم

به خودت میرسی؟ تنوع میدی تو ارایش و لباسات؟ 

به نظر نیاز به تنوع داره شوهرت سعی کن خودت این تنوع رو ایجاد کنی رنگ موهاتو جدید کن لباسای قدیمی تو بریز دور لباسای جدید و رنگ جذاب بخر

ورزش کن به اندامت برس 

تتو های زنانه زیبا بزن 

پوزیشن جنسی تو تنوع بده 

مکان های جنسی تونو تنوع بدید جاهایی م رابطه نداشتید رابطه برقرار کن

اینطوری دیگه به جای نگاه کردن به زنای دیگه به زن خودش نگاه میکنه

گلم ریدم به همچین مردی .این مردا مریضم و هوس و تنوع طلب 

من نمیتونم قبول کنم و کنار بیام

خودتو اذیت نکن همههه مردا همینن همشون هااا حتی یدونه خوبم نیست اونایی که میگن نه طرفشون زرنگه دستش ر ...

امروز سر کلاس فنی بودم برا گواهینامه دوتا ختره بودن کم سنم بودن اینقدر کرم ریختن ک خدا میدونه 

یعنی توجه یه مرد سن دار هم براشون مهم بود خیلی رفتارشون زننده بود بخصوص یکیش.. 

برگشته میگه استااااااااددد😌😌😌 میشه شما شهری به ما یاد بدید میگه من برا شهری نیستم  

میگه استااااد😔😌چِرررراااا

اونم برگشت گفت من بخوام یاد بدم بهت اتفاقات دیگه ای میوفته... تینم هرهر هر خوشش اومده بود

کاملا منظور دار گفت

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....