2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک۳ساله

712 بازدید | 26 پست

مامانا پسرم ۳۱ شهریور ۳ ساله میشه ولی هنوز از پوشک نگرفتم.خیلی تلاش کردم.میتونه بره و کارش رو هم میکنه ولی خبر نمیکنه ک جیش داره.یعنی اگه بردی جیش میکنه نبردی شلوارشو هیس میکنه.چی‌کار کنم.از یطرف کودکستان میره اونا هم میبرنش ولی پوشک میکنن ک جایی جیش نکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم اولش همینه اگه نگیم که جیش میکنن تو شلوارشون حتما تا دوهفته باید خودت تایم بزاری سر تایمش ببریش دسشویی ،من دختر خودم رو تا دوهفته خیلی بیرون نبردم اگه بردم هم سریع برگردوندم تا بیرون حواسش پرت نشه و جیشه کنه ، فعلا تا دوهفته ای یکم سختت میشه تا عادت کنه 

خب زود به زود ببرش دسشویی. یا مثلا براش جایزه بزار بگو‌ هر بار که بگی جیش دارم بهش خوراکی بده بعدش. ...

جایزه هزار بار گذاشتم. میگم بگو ک جیش داری باشه.میگه باشه مامانی ولی بعدش اصلا نمیگه

پسر من فروردین ۳سالش شد تا ۳ماه درگیر بودم چ روزای سختی بود الان خداروشکر میگه یکم شورتشو خیس میکنه ولی بازم خوبه راضیم🥴سخته ولی هرگز پوشک نکن هرگز.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
دخترم ۳ سالگی حتی دستشویی شبش رو هم خبر میکرد ولی پسرم موفق نشده

پسر من الان سه سالشه دوسالگی از پوشک گرفتمش اوایل خیلی خوب بود الان شبا که جیش میکنه 

روزا هم خونه خودمون یه کوچولو میریزه تو شلوارش بعد خبر میده اما خونه مادربزرگش کلا پی پی رو خبر نمیکنه😭

دیگه واقعا درمانده شدم نمیدونم چه کنم

جایزه هزار بار گذاشتم. میگم بگو ک جیش داری باشه.میگه باشه مامانی ولی بعدش اصلا نمیگه

ببین خب تا عادت کنه طول میکشه.

طبیعیه بنظرم که چند بار  تو خونه جیش کنه.

در نعایت بعدش مجبورین فرش هارو بشورین.

خب عزیزم اولش همینه اگه نگیم که جیش میکنن تو شلوارشون حتما تا دوهفته باید خودت تایم بزاری سر تایمش ب ...

عزیزم دخترم قبل دوسالگی گرفته شد.اونم توی ۲ هفته کلا از پوشک گرفتم.پوشک شبانه رو هم ۳ سالگی گرفتم.ولی پسرم خیلی سخته.اصلا هرکاری میکنم خبر نمیکنه.از ۲ سالو نیمگیش داریم اموزش میدیم

خب شاید خجالت میکشه به مادربزرگش بگه

نه خجالت نمی‌کشه اما چون خیلی باهاش بازی میکنن دلش نمیاد بازی رو ول کنه بره دستشویی 

پدرشوهرم هم وسواس داره هر بار که میرم دنبالش میبینم اینکارو کرده کلی خجالت میکشم