2777
2789
عنوان

خانوادم میگن شاد باش چجوری آخه؟

169 بازدید | 21 پست

تاری دید و افسردگی و ترس شدید و ضعف دارم، ام آرای کردم از مغزم و هیپوفیزم، هیپوفیزم ۳ در ۳/۵ بود، ممکنه این علائما برای هیپوفیزم بوده باشه؟ چشم پرشکی هم رفتم مسئله خاصی نیود

تالاسمی مینور دارم که چند سال فولیک اسید میخورم، و هموگلبینمم ۱۰ بود

متاسفانه همه ی این مریضیا مثل هموگلبین و تاری دید و ضعف از وقتی قرص مترونیدازول ۵۰۰ یکی شب و یکی روز خوردم اینحوری شدم، به اصرار خودم پنج روز خوردم و با مرگ روبه رو شدم و به اورژانس کشیده شدم

الان پانزده روز از مصرف قرص مترو میگذره ولی من تاری دید و ضعف و افسردگی دارم

انگیزه زندگی ندارم 

تا قبل ام آرای میگفتم ام اس دارم 

الان میگم شاید سرطان روده دارم 

چون یوقتایی اسهال میشم! همین الان از اسهال از خواب بلند شدم 

شکمم صدا میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت تلقین نکن

چون اسهالی لابد فلان بیماریو داری؟؟ بیخیال این حرفا شو

زندگی انقدر کوتاهه که اصلا نباید به هیچ درد و مرضی فکر کنی

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

عزیزه دلم حالم خوب نیست، یجاهایی تعادل ندارم  غم تمام وجودمو گرفته

کاملا درکت میکنم 

چون منم ی مدت اینجوری بودم 

ی دفتر بردار تمام حالتو بنویس توش یواش یواش خالی میشی و حالت اوکی تر میشه سعی کن همیشه زیر نور خورشید هم باشی 

نصف سلامتی تحت تاثیر تلقینه مخصوصا وقتی واقعام یسری دشواریا داشته باشی و بد تلقین کنی اونا تشدید میشن.

سعی کن افکار منفی بندازی دور قرصات که میخوری پس یعنی رو به بهبودی هر ادمی تو هر رده سنی مرض قند و چربی و فشار خون یقهش میگیره پس تنها نیستی. مگر دنبال دلسوزی باشی و کمبود محبت نشات بگیره بحثش جداس بشین صادقانه ببین علتش چیه با خودت.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
همه این فکرهای منفی باعث مریصیت شدن آنقدر میگی این بیماری دارم ا ن بیماری دارم که احساسش میکنی بگو س ...

خیلی تلاش کردم ولی نمیتونم😔 بخدا تلاش کردم 

الان نزدیک دو ماه اسهالم! معدم به کل بهم ریخته😔 

نصف سلانتی تحت تاثیر تلقینه مخصوصا وقتی واقعام یسری دشواریا داشته باشی و بد تلقین کنی اونا تشدید میش ...

کمبود محبت ندارم، خانوادم خیلی خوبن، تا عقد کردم حالم بد شد، خوبم نمیشم، همین الان از دلپیچه بلند شدم😔