2777
2789
عنوان

شوهر کسی هست که جلو خانوما هول نشه؟

391 بازدید | 28 پست

شوهرم زن میبینه هول میشه حالا تو تی وی باشه دخترخاله اش باشه یا هرچی دیگه حالمو بهم زده چندشم میشه چیزیم بگم خودش میگه هول کردم مسخره اس

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تیوی هم ؟؟😐

دلیلش چیه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

چه رفتارای نشون میده 

اعتماد به نفسش قوی کن 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بابای من خیلی ماهه  هول چیه اصن نگاه هم نمیکنه هیج زنی جز مادرمو🥲❤

ای جانم مادرت واقعا خوشبخت ترینه خوش به حالش خوشحالم این چیزارو میشنوم

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

با تلوزیون دیگه نه، ولی امروز فروشنده صداشو نازک میکرد حرف میزد شوهر منم یهو صداشو نازک کرد تشکر کرد، چندشم شد نگاش کردم، خودش فهمید سریع نیششو که تا بنا گوش باز شده بود سریع بست.

اگه اوایل ازدواج بود کلی غصه میخوردم ولی الان میگم به جهنممممممممم، فقط حس میکنم خیلی ادم چیپیه