2777
2789
عنوان

شوهری که همه چیو به مامانش میگه...

2230 بازدید | 17 پست

شوهرم مسائل زندگیمونو برا مامانش میگه اونم دورا دور دخالت میکنه من اصلا دوست ندارم... 

اونا هیچی از زندگیشون نمیان برا من بگن منم چیزی نمیپرسم که دخالت کنم 

به نظزتون چجوری بهش بگم کارش اشتباهه... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو چرا فکر میکنه که خودتون نمیتونین مسائلتون حل کنین و احتیاج داره از مادرش نظر بخواد؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

شوهر من قدیما همینجوری بود الان خوب شده هیچیو نمیگه یه دفع قشنگ نشستم غیر مستقیم گفتن فلانی ( اسم داداشمو اوردم گفت هیچی زندگیشوبراما نمیگه اخر سر ما خبر دار میشم چی شده خیلی با زنش هماهنگن اینا یا داماد اولمون اصل چیزی ب خاله ام اینادنمیگه طفلیا میان از ابجیم میپرسن)  از وقتی اینا مثلا رو براش زدم یه کم صحبت کردم الان هیچی از زندگیمونو نمیره نمیگه  

وای عین شوهر من.

بددددددم میاد مرد بره پیش مادر و خواهرش و برادراش درددل کنه.اونام فوضول و سیاست مدار باشن زیر زیرکی دخالت کنن.😭

مثلل ما یه وام خونگی داشتیم عااااالم و آدمو باخبر کرد.تا پول دستمون رسید به همه خانوادش گفت.

آخ لجم میگیره.😠

بهش بگو چرا فکر میکنه که خودتون نمیتونین مسائلتون حل کنین و احتیاج داره از مادرش نظر بخواد؟

شوهر من از کللللللل خانوادش نظر میخواد.

آخرشم به نتیجه نمیرسه.

واسه من میخواست گوشی بخره نظر داداششو میپرسید.

دلم‌میخواست بزنم تو گوشش

شوهر من از کللللللل خانوادش نظر میخواد. آخرشم به نتیجه نمیرسه. واسه من میخواست گوشی بخره نظر داداش ...

شوهر منم برای خونمون که تازه بعد عقد اجاره کردیم بدون اینکه به من بگه خانوادشو آورد نشون داد.حالا جهازم اونجا بود باز نشده.قرار گذاشته بودیم تا نچیدم و دعوت نکردم واسه من نه واسه اون کسی نیاد.خلاصه عصبانی شدم و بهش فهموندم بار آخرش باشه.کلا این اخلاقو داشت هربار برخورد کردم کم کم دیگه دستش اومده

وای عین شوهر من. بددددددم میاد مرد بره پیش مادر و خواهرش و برادراش درددل کنه.اونام فوضول و سیاست مد ...

والا اسم خانوما بد در رفته

شوهر منم برای خونمون که تازه بعد عقد اجاره کردیم بدون اینکه به من بگه خانوادشو آورد نشون داد.حالا جه ...

نه شوهر من بدون اینکه به من بگه همههههههه چیزو تعریف میکنه.آی بدم میاد آی بدم میاد.

حاضره بخاطر جلب محبتشون هررررکاری بکنه مرد گنده.

آخرشم همیشه پشیمونه.ولی بخداااا هیچ کدوم از خانوادش هیچی از زندگیشون نمیگن.مثلا مسافرت میرن باهم بعدها ما میفهمیم.

گردش میرن چند ماه بعد میگن.

تولد میگیرن هیچ شوهر منو آدم حسابش نمیکنن.

انقد زار میزنه پیششون اونام فکر میکنن ما گدا گشنه ایم.

بخدا همه جوره دارن ولی رو نمیکنن، مبارکشون باشه چون من اصلا بخیل نیستم.

ولی این مشورت بییییییجا با هر ننه قمری منو کفری میکنه.

میگم ننه قمر چون هیچوقت کمک فکری درستی نکردن،حسودن،حتی گاهی دیدم که شوهرم بخاطر حرفاشون پر شده

آخرشم یا پشت سرمون حرف درمیارن یا دعوا میکنن با شوهرم.

خونه قبلیمون که بودیم انقددددر زیر گوش شوهرم خوندن جات خوب نیست عوض کن.همیشه اعصابشو خرد میکردن.اومدیم محل مورد علاقه اون عوضیا.حالا اینجا تنهاتر شدم چون از این محله و فرهنگش متنفرم.هیچ کمکی هم نکردنا.فقط غر زدن و پرش کردن🥲

نه شوهر من بدون اینکه به من بگه همههههههه چیزو تعریف میکنه.آی بدم میاد آی بدم میاد. حاضره بخاطر جلب ...

واسه من فقط به خواهرش میگه.من برخورد میکنم چون خودم این اخلاق رو ندارم.حتی بحثمون شد به خواهرش زنگ زده بود گفت منم به خواهرش گفتم بردازت اخلاق بدی داره همه چیز رو انتقال میده.گفت فقط به من گفته!گفتم اشتتباه کرده هرچی بوده بین ماست مگه من میرم به خانوادم میگم

بخدا من نصف زندگیمو به پدر و مادرم نمیگم.ایشون همشو ریز به ریز تحویل خانوادش میده.اونام پشت سرمون صف ...

منم نمیگم 

واسه من فقط به خواهرش میگه.من برخورد میکنم چون خودم این اخلاق رو ندارم.حتی بحثمون شد به خواهرش زنگ ز ...

آره به خواهراش تو نوبت اول میگه.

کافیه ما‌عطسه کنیم زرتی به خواهرش میگه ولی پای خواهرش تو گچ بود من بعد از یک ماه اتفاقی فهمیدم.

داداشش مغازه اجاره کرد بعد از چند ماه اتفاقی گفتن.

ببین کی گفتم همین روزا خونه میخرن باز ما بعد از چندماه از دهن بقیه میشنویم.ولی مطمئنم الان که موعد تمدید قرارداد خونه ماست به کل خانوادش زنگ زده و ناله کرده

دلم میخواست از این مردا باشه که زرنگه و به من فقط همه چیشو میگه.باهم پیشرفت میکردیم.یهو رو میکردیم.🫠

آره به خواهراش تو نوبت اول میگه. کافیه ما‌عطسه کنیم زرتی به خواهرش میگه ولی پای خواهرش تو گچ بود من ...

اره میدونم چی میگی‌.سعی کن با سیاست کم کم قطعش کنی.