2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم با گوشی غذا نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 24 پست

ببین یکار دیگه کن.. یه فلش بگیر کل فیلماشو بریز بزار رو تلوزیون دیگه راحتی فکر ش از گوشی دور کن.. چند وقتی تو دستت نگیر جلوش یادش میره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شما هم با گوشی غذا میدی؟ 

بله، ولی مجلس اینا ک بریم بدون گوشی میخوره

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذارو خوشگل بچین  غذاهایی ک دوست داره بده مولتی ویتامین و مولتی مینرالم بده بهش  بعد مثل ...

بخدا همین کارا رو میکنم هیچ غذایی زو دوست نداره. یه مدت سیب زمینی سرخ کرده و کتلت میخورد ولی دیگه نمیخوره. با عروسکش بهش غذا میدم یه کارایی میکنم که بعذ از غذا خودم یه گوشه میفتم از خستگی ولی الان یه مدته نمیتونم بدنم نمیکشه انگار . چون یه جا نمیشینه غذا بخوره که. بلند میشه تو خونه راه میره اینور اونور. 

عزیزم الان دیگه بچه 2 ساله هم گوشی داره مگه حریف بچه میشی که گوشی ندی به زور میگیره ازت من بچم 3 سال ...

اره و من چقدر ناراحت میشم میبینم نسل جدید اینجوری شده

گوشی روی هیپوکامپ اثر میزاره یعنی حافظه کند میشه و قدرت تحلیل مغز هم کند میشه من خودم جدیدا خیلییی کمتر میام و میخوام قطعش کنم

منم دخترم بد غذا و ضعیف بود. با تی وی غذا میخورد. الان سه و نیم سالشه‌هنوز عادتشو داره. وقتی تی وی خاموش باشه اصلا سر سفره نمیشینه.

توروخدا بد عادتش نکن.

دختر من معتاذ تی وی شده وقتی خاموش باشه کلافه میشه.

حتی اگه نگاه نکنه باید روشن باشه

اره و من چقدر ناراحت میشم میبینم نسل جدید اینجوری شده گوشی روی هیپوکامپ اثر میزاره یعنی حافظه کند م ...

عزمزمه شما روشن فکری .من گوشی کم میدم دستش همه سرزنشم میکنن که بی عقلی و سخت گیر وسواسی.کاش دورواطرافیای من مثل شما بودن

منم دخترم بد غذا و ضعیف بود. با تی وی غذا میخورد. الان سه و نیم سالشه‌هنوز عادتشو داره. وقتی تی وی خ ...

عزیزم پسر منم اینطوری بود. شش ماهه تلویزیون قطع کردم الان یکی دو هفتست شتیدم یه ماه به گوشی عادت کرده

عزمزمه شما روشن فکری .من گوشی کم میدم دستش همه سرزنشم میکنن که بی عقلی و سخت گیر وسواسی.کاش دورواطرا ...

ولشون کن پوزخند بزن چوب این بی عقلی رو تو همه جای زندگیشون میخورن خودشون😑نده کلاااا پسفردا بچه تو توی مدرسه و باشگاه وکلاسای مختلف از همه بهتر یاد میگیره تر و فرز تر میشه میبینی

خوش بحالتون. من ارزومه بشینه سره سفره با بقیه غذا بخوره

خونه ک بدون گوشی نمیخوره اصلا 

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂