2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منظورت چیه؟ فروشگاه خاصی داره  میفروشه یا چی هست؟ من ک تهرانم نشنیدم

اره اگهیشونو تو دیوار دیدم ک نسبت به نمایندگی ها خیلی قیمتش خوب بود.خودشونم تو دیوار نوشته بودن که نمایندگی هستن.منم باهاشون در تماس شدم.دوتا شعبه داشتن و من فکر میکردم تحویلشون همون لحظه بعد از خریده ولی گف فقط با کد ملی ثبت نام میکنیم و تحویل هم ده روز بعدشه.یعنی امروز خرید کنم سیزدهم تحویل میدن.

اره اگهیشونو تو دیوار دیدم ک نسبت به نمایندگی ها خیلی قیمتش خوب بود.خودشونم تو دیوار نوشته بودن که ن ...

چی بگم نمیشه اعتماد کرد حتما حضوری بیا  

من میخواستم هود بخرم تو دیوار عکس یه کار دیگه رو گزاشته بود بعد قیمتو نصف زده بود ادرس گرفتم رفتم دیدم یه کار فیک ایرانی رو که شبیه اون کار ترک بود داره میفروشه .

حالا ان شاالله که برای شما درست باشه

پس میتونم بهشون اعتماد کنم دیگه؟گفتن ده روز دیگه تحویل میدیم.

ما پکیجمون خراب شده بود تعمیر کار اومد گفت من گرفتم پکیج ایران رادیاتور بود 

اره من فروشگاهی ک میشناسم مرده پیره چندین ساله وجه خودش رو ب خاطر ی پکیج خراب نمیکنه 

میلیارد تو مغازه جنس داره 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

چی بگم نمیشه اعتماد کرد حتما حضوری بیا   من میخواستم هود بخرم تو دیوار عکس یه کار دیگه رو گزاش ...

انشالله مرسی🤦🏼‍♀️اره ازونجور کلکا که زیاده ولی خب اینا تمام مشخصاتشو نوشتن که ایران رادیاتوره و دقیقا همین مدلیه که میخواستم.حالا ازشون فاکتور دستی هم میگیرم که فردا روز یوقت جنس دیگه ای تحویلم ندن

پس میتونم بهشون اعتماد کنم دیگه؟گفتن ده روز دیگه تحویل میدیم.

ما پکیجمون خراب شده بود تعمیر کار اومد گفت من گرفتم پکیج ایران رادیاتور بود 

اره من فروشگاهی ک میشناسم مرده پیره چندین ساله وجه خودش رو ب خاطر ی پکیج خراب نمیکنه 

میلیارد تو مغازه جنس داره 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍