2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیان

138 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من میخوام نماز امام زمان بخونم اسماتونو با حاجتتونو بنویسد اما برای منم باید توحید بخونید و دعا کنید امسال عروس بشم خوشبخت بشم مشکلاتمون حل بشه!من ادم خوبی نیستم صرفا فقط برای اینکه دعا در حق هم مستجاب میشه🌿بگید و برای منم یه سوره کوچولو(حمد،توحید و…)بخونید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی معجزه میخوام

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

عزیزم برات حمد خوندم...شماهم به اسم کاربریم به نیت شفای من یادم کن تو نمازت.مرسی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خوندم برات گلم الهی یه بخت خوب نصیبت بشه و حسابی خوشبخت بشی

من فاطمه ام حاجتم سلامتی عزیزام و یه خواب آرومه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

زهرا

برای حاجت رواییم و رسیدن به کسی که دوسش دارم با خیر و برکاتی که خدا شامل حالمون میکنه❤️

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️

سلام عزیزم انشاءالله که حاجت روا وخوشبخت بشین بحق امام حسین

چشم عزیزم برات حمد میخونم میشه برای ارسام وارسین مریم وجابر دعا کنید

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..