2777
2789
عنوان

جنسیت جنین روی عکس nt خواهشااااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 159 پست
فقط حسم گفت، نام كاربري شما رو هم تو ختم 124 هزار صلواتم مينويسم انشالله هر چي دوست داري باشه

ممنون انشاءالله لطف میکنی

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رو ظاهر سونو جمجمه و نظريه ناب البته وارد نيستم خيلي

نظریه ناب چیه؟

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
١٦ك ديگه همه جا ميگن

بخدا الانم رفتم پرسیدم گفت ۱۸ باید بیای نمیگن 

منتظرت بودم قرار بود سونو بری نرفتی ؟

تازگی ها؟ بخدا رفتم میگن مشخص نمیشه فعلا

همین دوسه روز پیش گفتی سونو معمولی برم فقط برا جنسیتش 

اها اره بخدا الان از مطب اومدم گفتن مشخص نمیشه فعلا بزار دوهفته دیگه!!! اینا بخاطر طرح جوانی و جمعیت دیگه جنسیت رو زودنمیگن بعضی هاشون میترسن کسی بره سقط کنه

وااا چ دروغی بهت گفتن مگه میشه مشخص نباشه 

گفتن نمیشه دوتا مرکز هم رفتم به جای یدونه...من سر دوتا دخترام توی۱۱ هفته و ۱۲ هفته جنسیت رو گفتن اما الان میگن مشخص نیست