2777
2789
عنوان

جنسیت جنین روی عکس nt خواهشااااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 159 پست
https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۸۱۸_۰۱۱۱۳۴_rdlw.jpg

فکر کنم پسره

نفهمیدی جنسیتشو؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

فکر کنم پسره نفهمیدی جنسیتشو؟

آخ نه!   خیلی انتظار میکشم.ناشکر نیستم اول سالم باشه ولی خب خیلی دلم پسری میخواد

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ نه!     خیلی انتظار میکشم.ناشکر نیستم اول سالم باشه ولی خب خیلی دلم پسری میخواد

ان شاالله خدا برات حفظش کنه و یه داداش مهربون برای خواهراش باشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ان شاالله خدا برات حفظش کنه و یه داداش مهربون برای خواهراش باشه

ممنون عزیز دلم .هر وقت یادم افتادی برام دعا کن اسمم زهراس ده روز دیگه میرم سونو از جام جم شهریار

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
ممنون عزیز دلم .هر وقت یادم افتادی برام دعا کن اسمم زهراس ده روز دیگه میرم سونو از جام جم شهریار

بسلامتی..چشم

خبرشو ب منم بده

منم نی نی ندارم..برام دعا کن

بسلامتی..چشم خبرشو ب منم بده منم نی نی ندارم..برام دعا کن

انشالله عزیز دلم.امیداورم تا پایان سال دامنت سبز بشه و هر حاجتی داری بهش برسی

بسلامتی..چشم خبرشو ب منم بده منم نی نی ندارم..برام دعا کن

سلام گلم امروز پست هار  مرور کردم .گفتم خبرت کنم نی نی پسر بود. گلم خودت چیشد نی نی اقدام نکردی؟

سلام گلم امروز پست هار  مرور کردم .گفتم خبرت کنم نی نی پسر بود. گلم خودت چیشد نی نی اقدام نکردی ...

بسلامتی😍خدا خودش حفظش کنه برات

من فعلا ن ماه دیگه اگر خدا بخواد

بسلامتی😍خدا خودش حفظش کنه برات من فعلا ن ماه دیگه اگر خدا بخواد

انشالله عزیزم به سلامتی که دامنت سبز میشه

بسلامتی😍خدا خودش حفظش کنه برات من فعلا ن ماه دیگه اگر خدا بخواد

عزیزم رفتی سونو

عزیزم رفتی سونو

فعلا که ندارم

ماه دیگه😁😁