2777
2789
عنوان

بابام گیر داده پردیس برو

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 89 پست

عزیزم میشه لطفاً کتاباتو اهدا کنی بهم ؟ 🥺💔واقعا نمیتونم بخرم داخل تاپیکام هست چند بار گفتم اگه کسی داره که نیاز نداره کتاباشو بهم بده 🤕😢

کاربری دست دو نفر هست ❤️🥰دعا کنید با وجود مشکلات بتونم موفق بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید چیزی که پایین تر هست رو بری هزینه هم بدی 

دانشکده پزشکی بابایی قزوین واقعا خوبه یا پزشکی ایران عالیه 

پدر شما فکر میکنه پردیس و دولتی بهشتی یکسانه و فقط باید پول بدی در حالیکه خیلی ضعیفتره و این تفاوت رو بدونه اینطور راهنمایی نمیکنه 

خودم خب تهرانم 😂🤦‍♀️

ببین تعهدی اونقدرام بد نیست اگر واقعا عاشق پزشکی باشی.چون فرقش با روزانه دولتی تو گرفتن تخصص ۳ ساله یعنی تو با کسی داره دولتی روزانه میخونه سه سال عقب‌میوفتی. بعد از‌نصف دوره تعدت میتونی تخصص بگیری  اون دولتی روزانه هام دوسال طرح دارن پس‌تعهدی بزن اول بعد آزاد و پردیس 

😁کجان اونایی که میگن کارمندانی بانک حقوقشون کمه؟؟؟؟؟؟؟ نه خدا روشکر وضعش بد نیست من ازبین کل دوست ...

ن والا اونقدرم زیاد نیست..ما بین دوستای بابام از همه بد بخت تریم😅

ن خواهرم پردیس بهشتی نمیاره.ولی  احتمال خیییلی زیاد پردیس شهر های اطراف تهران رو بیاره

یه سوالی عزیزم.شما راجب پزشکی تحقیق کردین؟من اصلا برای پزشکی پشت کنکور موندم اما الان که موقع انتخاب رشته اس هر چی راجبش تحقیق میکنم میبینم همه ناراضین😑نمیدونم چی کار کنم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
ممنون💛💚 عزیزم.موفق باشه والا امسال ک ی جوری همه دانشگاه ها  خوابگاه  نمیدن.ادم واقعا م ...

بهتر

دانشگاه علوم پزشکی شهرخودمون،ده دقیقه باخونشون فاصله داره

من قبلا رفتم خیلی هم شیک و قشنگ

بعد واقعا دلمم به خال داییم میسوزه با بخواد

هزینه خونه ورفت وامدبپردازه🤭(یکی نیست بگه آخه به تو چه)بعد ازطرفی شهرخود ادم،نزدیک بودن به خانواده خیلی بهتره

همه چی که سطح علمی نیست

هزارویک خطر هست

به هرحال عزیزم امیدوارم هرچی به صلاحت برات رقم بخوره💖

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱