2777
2789
عنوان

بابام گیر داده پردیس برو

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 89 پست
ن والا اونقدرم زیاد نیست..ما بین دوستای بابام از همه بد بخت تریم😅 ن خواهرم پردیس بهشتی نمیاره.ولی ...

همه پس سه ساعت همه رو تو تاپیک علاف کردی

فک کردیم پدرت دوست داره باهم باشید

تعجب کردم

...پس همون دولتی بزن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوالی عزیزم.شما راجب پزشکی تحقیق کردین؟من اصلا برای پزشکی پشت کنکور موندم اما الان که موقع انتخاب ...

خب واقعا باید پزشکی رو دوست داشته باشی ک بری..اگه ب هوای درامد و پرستیژ بری واقعا زده میشه

چون عملا تا ۷ سال درامدی نداری.

همه پس سه ساعت همه رو تو تاپیک علاف کردی فک کردیم پدرت دوست داره باهم باشید تعجب کردم ...پس همون ...

من کجا گفتم دوست داره پیش هم باشیم؟😬😬

گفتم ک بخاطر اسم دانشگاه میگه برو شهید بهشتی

یه سوال پشت کنکور بودی؟ روزای مدرسه ام ده ساعت میخوندی؟

دختر دایی من سال اول ده هزار شد

سال دوم چهارهزار

امسال پانصدوبیست

همه جور تفریحی رو به خودش حرام کرد

وقتی خبر قبولیش شنیدیم

بالای من که میشه شوهرعمش ازذوق گریه کرد گفت تلاشش رو خیلی دوست داشتم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من کجا گفتم دوست داره پیش هم باشیم؟😬😬 گفتم ک بخاطر اسم دانشگاه میگه برو شهید بهشتی

والا چه بابای باكلاسی،اخلاقش مثل دایی من

پس بابای من خوب،میگه یه لقمه غذا باشه،امروز بخوریم فردا خدا بزرگ

من شنیدم برای مهاجرت پردیس مدرکش خیلی بهتره راحت‌تر ترجمه مبشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
رتبه چند شدی مگه خوب اگه دولتی میاری ، دولتی برو دیگه پردیس چی بود.... اصلا کلاس دانشگاه ایران یا حت ...

نه.

پردیس شهید بهشتی دقیقا میشینن پیش رتبه های تک رقمی دو رقمی کنکور.

هیچ فرقی نداره.

ولی استارتر ، بالاخره اونجا ب چشم پردیس می‌شناسند.

حتما اول ایران رو بزن .بعد البرز و قزوین رو.

ایشالا ایران قبول بشی.

اومدیم و خواهرت اصلا قبول نشد.

چ کاریه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

خب راس میگه دیگه😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐