2777
2789
عنوان

بابام گیر داده پردیس برو

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 89 پست

شايد پدرتون می‌خواد با خواهرتون یکجا باشین که خیالشون راحت باشه و حس بدی به خواهرتون دست نده

به نظرم بهترین کار اینه کامل هزینه ها و شهریه هارو دربیارین و بهشون بگین که هر ترم حتی شهریه ها بیشتر میشه با درسای عملی و…و بگین که علاوه بر اونا هزینه خوابگاه کتاب رفت و آمد و لباس و خورد وخوراک و…هم هست و بااین اوضاع اقتصادی حداقل یکیتون دولتی باشین بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من ی برادر کوچیکم دارم..میگم اون پولو هزینه کنه واسه اون کارای مهاجرتش اوکیه شه...فقط عذاب وجدان ...

افرین شما چقد فهمیده هستی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

[QUOTE=306944457]خب من ی برادر کوچیکم دارم..میگم اون پولو هزینه کنه واسه اون کارای مهاجرتش اوکیه شه...فقط عذاب وجدان ...[/QUOTE

عذاب وجدان نداشته باش چون بابات خودش دوست داره تو توی اون دانشگاه درس بخونی 

کارمند بانکه . والا دقیق نمیدونم درامدش چقدره😃

😁کجان اونایی که میگن کارمندانی بانک حقوقشون کمه؟؟؟؟؟؟؟

نه خدا روشکر وضعش بد نیست

من ازبین کل دوستان طی سی سال عمرم

یکیشون که باباش کارمندیانک بود خیلی پولدار بودن...

حالا درکل تو فکرش نرو

خودش حتما صلاح میدونه که بری پردیس

ولی بعیده خواهرت با چهارهزار شهید بهشتی پردیس بیاره🤔

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دخترم اگه مشکل فقط هزینه هست حرف باباتو گوش کن.حتما داره که میگه.من مامان دو تا دخترم.من و همسرم هر چی کار میکنیم برای موفقیت بچه هامونه دیگه.پدر شما هم با عشق اون پولو خواهد داد اصلا عذاب وجدان نداشته باش.

افلین دخملای درسخون دختردایی من پانصدوبیست شده اون کرمانشاه پدرومادر اونم اصرار دارن،بره دانشگاه ...

ممنون💛💚

عزیزم.موفق باشه

والا امسال ک ی جوری همه دانشگاه ها  خوابگاه  نمیدن.ادم واقعا مجبوره تو شهر خودش بمونه فقط