2777
2789
عنوان

دوری از گربه

163 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من ۴ تا گربه دارم تو حیاطمون که از بچگی نگهشون داشتم اولش ۲ تا بودن بعدش یکیش بچه دار شد شدن ۴ تا الان میخواییم بریم یه خونه دیگه نمیدونم اونارو چیکار کنم میتونن از خودشون مراقبت کنن یا نه؟

صاحب خونه بعدی هم نمیتونم صحبت کنم که نگهشون داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون باید گلیم خودشونو از آب بیرون بکشند 

چند وقت دیگه بچه هاشونم، بچه میارن. باید یاد بگیرن زنده بمونن یا نه 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
خودشون باید گلیم خودشونو از آب بیرون بکشند  چند وقت دیگه بچه هاشونم، بچه میارن. باید یاد بگیرن ...

کل همسایه ها ازشون مراقبت میکنن وقتی تو کوچه میبینن میارن تو حیاطمون همه میدونن که اونا گربه منه همسایه بغلیمون هم عاشق گربست ولی نمیتونم برم بگم که نگهداری کنن ازشون 

کل همسایه ها ازشون مراقبت میکنن وقتی تو کوچه میبینن میارن تو حیاطمون همه میدونن که اونا گربه منه همس ...

خب بذار تو سبد ببرشون

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂