2777
2789
عنوان

میگیرن

129 بازدید | 8 پست

خطرناکه.  بچه ها چن روزه سر درد دارم  امروز به حدی خالم بد بود. که نتونستم بلند شم    میگن شاید میگیرن حالا نوبت گرفتم شنبه برم دکتر

گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سردرد موضعی باشه میگرن هست ولی اگه یکنواخت باشه نه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اگه سردرد موضعی باشه میگرن هست ولی اگه یکنواخت باشه نه

یه نقطه درد داره.  زیاده دردش جوری که دوس دارم چشامو ببندم فقط بلند نشم   امروز  از ساعت دو تا غروب اینجوری بودم بعدشم اینقدر حالم بد بود رفتم اورژانس  حالت افسردگی داشتن رفتم بیرون. 

گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌

یه نقطه درد داره. زیاده دردش جوری که دوس دارم چشامو ببندم فقط بلند نشم امروز از ساعت دو تا غروب ...

اها همون میگرن هست احتمالا ، 

مراجعه به دکتر مغز و اعصاب 

فعلا تا زمان مراجعه به پزشک در صورت حمله مجدد از مسکن سوماتریپتان ۵۰ میلیگرم استفاده شود 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود