بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با این قیمتی که این داده میتونید دوتاشو ایمپلنت کنید .
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
عزیزم اگه فعلا پول واریز نکردید چن جای دیگه رو هم بپرسید
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
عزیزم من دو تا از دندونامو روکش کردم یکیش سرامیکی یکیش فلزی و ارزون تره دکتر بهم گفت ...
خوب البته که تمام سرامیک بهتره .من چون تقریبا همه دندونام نابودن پایه فلز انجام دادم که بتونم همه رو یدست کنم الان ۸ تا جلو رو انجام دادم ۳ تا دیگه مونده که فک بالام اوکی شن بعد نوبت فک پاینمه خداروشکر چون فک پاینم خراب نیستن احتمالا فک کامپوزیت رنگ طبیعی انجام بدم
نه بیمه من تکمیلیه و قبول کردن هزینه روکش هم نصف شد
بیمه تکمیلیه منم ۴ تومن از هزینه ها رو میده ولی این دکتر قبول نکرد .