عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
الان که کار از کار گذشته ولی دفعه بعد برای هرکاری اول تاپیک راهنمایی بزن بعد برو انجام بده
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان که کار از کار گذشته ولی دفعه بعد برای هرکاری اول تاپیک راهنمایی بزن بعد برو انجام بده
فردا زنگ میزنم میگم اون موقع که دهنم باز بود گفتی سی تومن من نتونستم چیزی بگم ولی خب من انقدر ندارم همین دو تا روکش و برام اماده کن بعدا اونو میرم ایمپلنت میکنم
به نظرت خوبه میگم راستش سی الان برام مقدور نیست هزینه کنم بعدا هم که لثه گود میشه اخر مجبورم ایمپلنت ...
انوقت نگه این دوتا ۲۵
بنظرم بگو قیمتتون یه خورده بالاس اگه هنوز روکش هارو اماده نکردین یا تخفیف بدید یا اینکه پولمو عودت بدید ..ولی اگه بگه روکش هارو درست کردم دیگه نمیتونی بگی اون وسطی رو نمیخام چون اون وسطیه چسبیده است به اون دوتا دیگه
انوقت نگه این دوتا ۲۵ بنظرم بگو قیمتتون یه خورده بالاس اگه هنوز روکش هارو اماده نکردی ...
ببین اگه بگم پولو عودت بده صد در صد میگه درست کردم ولی اگه بگم فعلا این دو تا رو روکش کن بعدا میام پیشت ایمپلنت ممکنه هم قبول کنه هم به بهونه اینکه میخوام برم پیشش بعدا تخفیف بگیرم