2777
2789
خوب البته که تمام سرامیک بهتره .من چون تقریبا همه دندونام نابودن  پایه فلز انجام دادم که بتونم ...

تمام سرامیک چند تومنه من رفتم پیش دکتره صحبت کنم. داشت دندون درست میکرد انگار تمام سرامیک بود 

بیمه تکمیلیه منم ۴ تومن از هزینه ها رو میده ولی این دکتر قبول نکرد .

البته اینم بگم دو تا روکش ریگه دارم رفتم جای ارزون جفتش بد شده بود. یکی اش که بو گند میداد رفتم این برام باز کرد چسبوند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کل دندونهات روکشن که 

من ۱۰ سال پیش سر زایمان اولم همشون خراب شدن و ریختن  همون موقع رفتم چنتاشو عصب کشی کردم دوسال پیش بازم سر زایمانم چون دندونام جنسشون اهکیه بازم ریختن و اندفعه موندن ریشه هاشون و یکم از دندونام   دیگه مجبور شدم برم روکش کنم 

فکر کنم چن سال دبگه روکشارو باید در بیارم یه دست مصنوعی بزارم  

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
اره 😭😭😭😭از بس ازش تعریف کردن خام شدم 

اشکال نداره دیگه پول رو دادی ولی سعی کن یخورده تخفیف بگیری ازش تا دلت اروم بشه

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
من ۱۰ سال پیش سر زایمان اولم همشون خراب شدن و ریختن  همون موقع رفتم چنتاشو عصب کشی کردم دوسال پ ...

اه منم هر چی کار کردم دادم به دندون مردم میرن زیبایی و کامپوزیت من باید برم با غصه بدم روکش الانم که خیلی گرون شده ناراحتم 

خوب البته که تمام سرامیک بهتره .من چون تقریبا همه دندونام نابودن  پایه فلز انجام دادم که بتونم ...

من دندونم ریخته بود که عصب کشی کردم حالاهم ی تیکه خیلی کوچیک ازش مونده که اونم برای قالب گیری کوچیک ترش کردن

و میخوام سرامیکی کنم

دکتر گفت دو نوع داریم فلزی سرامیکی فلزی رنگش برای دندون جلو خوب نیست

دیگه چیزی نگفت

اینکه فلزی  رو میتونم رنگ دندون خودم باشه تازه فهمیدم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
دوندون پزشکی 

نه عزیزم ولی پایه ثابت مطب دندون پزشکام   دیگه انقد رفتم و توضیح دادن دیپلمشو گرفتم

اه منم هر چی کار کردم دادم به دندون مردم میرن زیبایی و کامپوزیت من باید برم با غصه بدم روکش الانم که ...

👌🏼

من هرشب با استرس میخوابم 

چون دندون پوسیده زیاد دارم از ترس اینکه به عصب برسن

خانونی شماهم خیلی هزینه زیاد ازت گرفته

با سی تومن میشه دندون مصنوعی جاش گذاشت 

هزینه روکشت خیلی زیاده 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
👌🏼 من هرشب با استرس میخوابم  چون دندون پوسیده زیاد دارم از ترس اینکه به عصب برسن خانونی شم ...

بچه ها خر شدم اون لحظه که قیمت داد داشت رو دهنم کار انجام میداد اصلا حالم خوب نبود

من ۱۰ سال پیش سر زایمان اولم همشون خراب شدن و ریختن  همون موقع رفتم چنتاشو عصب کشی کردم دوسال پ ...

ماشاالهه چه دلی داری میخندی من ده تاشون پوسیدگی داره 

فقط دارم نفرین خودم‌می کنم