2777
2789
نه عزیزم ولی پایه ثابت مطب دندون پزشکام    دیگه انقد رفتم و توضیح دادن دیپلمشو گرفتم

آها 

من می خوام بشم 

به نظرت کسی میاد پیشم مامانم میگه بازارش ساده واسه زنها

👌🏼 من هرشب با استرس میخوابم  چون دندون پوسیده زیاد دارم از ترس اینکه به عصب برسن خانونی شم ...

یه عصب کشی ساده چهار میلیون گرفت کلا گرونتر از همه جاست ولی دیگه خیلی گرونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خر شدم اون لحظه که قیمت داد داشت رو دهنم کار انجام میداد اصلا حالم خوب نبود

برو جای دیگه چخبره انقدر زیاد گرفته

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
من دندونم ریخته بود که عصب کشی کردم حالاهم ی تیکه خیلی کوچیک ازش مونده که اونم برای قالب گیری کوچیک ...

برا منم همین مراحل رو رفت .من خبلی از رنگش راضیم هرکی میبینه میگه خوشبحالت چه دندونای خوب سفیدی داری( از بس طبیعیه) .دیگه نمیدونن همشون روکشه  .

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
آها  من می خوام بشم  به نظرت کسی میاد پیشم مامانم میگه بازارش ساده واسه زنها

انشاالله موفق باشی چرا نیان .اینجایی که من میرم یه زن و شوهرن مرده کارای عصب کشی و درمانی رو انجام میده خانومش کارای زیبایی کامپوزیت و لمینت و روکش اینجور چیزا 

خیلی هم معروفن و سرشون شلوغ

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
برا منم همین مراحل رو رفت .من خبلی از رنگش راضیم هرکی میبینه میگه خوشبحالت چه دندونای خوب سفیدی داری ...

الان رفتن اینترنت ی سرچ کردم

اون دندونم که تو دید نیست تمام فلزه

اما اون دندونه که هم رنگ دندونه خودمه نمیدونم چه نوع روکشیه اما انگاری گرون تر از تمام فلز بود 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
برا منم همین مراحل رو رفت .من خبلی از رنگش راضیم هرکی میبینه میگه خوشبحالت چه دندونای خوب سفیدی داری ...

روکش خوب باشه یه عمر میمونه از دندون خود ادم بهتر بد باشه پدر ادمو در میاره