2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم خیلی گرون گفته ولی خیلی دکتر خوبیه

با این قیمتی که این داده میتونید دوتاشو ایمپلنت کنید .

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
با احترام کاملا اشتباه میکنید .روکش فلزی زیرش فلز کار شده ولی روش سرامیکه و انتخاب رنگ هم دست خودته ...

عزیزم من دو تا از دندونامو روکش کردم

یکیش سرامیکی 

یکیش فلزی و ارزون تره 

دکتر بهم گفت مناطقی که تو دیده رو سرامیکی کن اونی که تو دید نیست فلزی چون اقتصادی تره

حتما شما خیلی هزینه کردین که همرنگ دندونتون باشه و اینکه شاید دندون جلوتونه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
من تهرانم غرب تهران 

عزیزم اگه فعلا پول واریز نکردید چن جای دیگه رو هم بپرسید 

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
بعد اینکه معمولا فقط کشیدن و سطحی پر کردن رو با تعرفه بیمه انجام میدن روکش و عصب کشی و ایمپلنت معمول ...

نه بیمه من تکمیلیه و قبول کردن هزینه روکش هم نصف شد

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
عزیزم من دو تا از دندونامو روکش کردم یکیش سرامیکی  یکیش فلزی و ارزون تره  دکتر بهم گفت ...

شما پر کردید هیچ روکشی رنگش فلزی نمیشه اون پر کردنه نه والا دندون عقبه ولی من چون دهنم خیلی باز میکنم مشخص میشه

عزیزم من دو تا از دندونامو روکش کردم یکیش سرامیکی  یکیش فلزی و ارزون تره  دکتر بهم گفت ...

خوب البته که تمام سرامیک بهتره .من چون تقریبا همه دندونام نابودن  پایه فلز انجام دادم که بتونم همه رو یدست کنم  الان ۸ تا جلو رو انجام دادم ۳ تا دیگه مونده که فک بالام اوکی شن  بعد نوبت فک پاینمه خداروشکر چون فک پاینم خراب نیستن احتمالا فک کامپوزیت رنگ طبیعی انجام بدم 

اسم بیمه تکمیلیت چیه عزیرم؟

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
شما پر کردید هیچ روکشی رنگش فلزی نمیشه اون پر کردنه نه والا دندون عقبه ولی من چون دهنم خیلی باز میکن ...

ن عزیز عصب کشی کردم الانم از دندونام قالب گیری کردم منتظرم تا روکشا برسن

بیمه تکمیلیه منم ۴ تومن از هزینه ها رو میده ولی این دکتر قبول نکرد .